13.5 kilós babakocsi nehéznek számít? Megéri venni Graco Quattro Tour Deluxe babakocsit/utazórendszert?

Nekünk olyan van, én nagyon szeretem, mert amíg pici volt a babánk, ha kivettük a kocsiból, rögtön rátehettem a babakocsira. A babakocsit könnyű irányítani, szerintem kényelmes is.
Súlyra nem olyan könnyű, és nem is mindig fér bele a csomagtartóba (akkor egy másikat használunk,ami esernyőre csukható), de akkor is jó. Szerintem megéri az árát.

Szia!
Nekünk 8 kg-s a babakocsink, a gyerek ruhában a 9 kg (9 hónapos), a menetfelszerelés kb 2-3 kg, az összesen majdnem 20 kg. Naponta min. egyszer megyünk le sétálni, az elsőn lakunk, lift nincs. Nekem időnként még ez is sok.

Nekem is kb ilyen súlyú a babakocsim. Beleraksz még cuccokat, meg a babát, lesz az 20-25 kiló is.
Mondjuk engem azért nem zavar, hogy nehéz a kocsi, mert nem kell emelgetnem, van a lépcső mellett feljáró, illetve van lift. Ha nem működne a lift, akkor beraknám a kocsiba, bár ez még csak terv, szerencsére még ilyen nem volt :)
Ha viszont neked fel kell majd emelned a kocsit, akkor gondold át, hogy biztos ezt akarod-e!

Nekünk is ilyen van, és imádom!
Praktikus, és tényleg szuperül kormányozható, az aljába 5 kilóig lehet pakolni, és az elejétől a végéig kihasználható, mert amig kicsi a baba, ráteheted a hordozóban, ha meg nagyobb, akkor pedig több pontban lehet dönteni a támlát, és egyben sportkocsi is.
Mi használtan vettük, 2 gyerkőcöt kiviselt, most nyűvi a kisfiam, aki a 3. viselő, és semmi baja!
Jégen és rossz úton lefixált kerékkel könnyű tolni, egyéb esetben a bolgyós kerekeknek köszönhetően még egy helyben is meg lehet vele fordulni.
A túl könnyű babakocsik nem jók, mert könnyebben felborulhat(ismerős járt így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!