Hány babakocsi szolgál ki nektek egy gyereket? Miért veszik sokan a legolcsóbbakat, ami ugysem bir ki egy gyereket, és ujjat kell venni?
nekunk 2.egy rendes mely babakocsi es lesz egy esernyokocsi.
a legolcsobat vettem mert dragabbra nem futotta,az volt a lenyeg hogy legyen mibe beletennem,mivel a babakocsi mellet meg egy csomo mindent kellet beszerezni mire megszuletik igy nem fert bele egy dragabb kocsi.
Nekem olcsó babakocsim volt (újonnan sem volt drága, de mi használtan vettük unokatesóméktól egy tízesért), és kiszolgált nem egy gyereket, hanem hármat és ha lesz még gyerekem, akkor őt is ki fogja szolgálni ugyanez a babakocsi.
Ja és egyébként két babakocsink van/volt, mert volt egy mózeses, amit úgy 7-8 hónapos koráig használtam illetve egy esernyő kocsi, amit használt az egyik gyerek 3 éves koráig, a másiknál még most is használatban van.
Mi egy Bergon babakocsit kaputnk, ami már két gyereket kiszolgált, de még most is olyan, mint ha új lenne, pedig a huzatot is kimostam már rajta nem egyszer. És még 1-2 gyereket szerintem simán kibírna.
Esernyőkocsit újat vettünk, de még ezt is használni fogják majd az unokatesók.
Szerintem sem muszáj a legdrágábbat megvenni.
Találtam egy leírást a babakocsi választásról...
:-)
Szerintem aranyos és igaz.
A nyitó oldalon rátaláltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!