Rossz anya leszek, ha nem velünk alszik majd a baba?
Egyáltalán nem.
Én nem vagyok híve a baba magunk közti altatásának,nekünk a kiságyban alszik.
A szülőknek egymással is törődniük kell és elég nehéz,ha van ott még valaki.:)
Igaz velünk egy szobában,de csak azért,mert per pill nem tudjuk hova tenni.
6 hós kicsi fiú anyukája
Szia! Szerintem, ne hallgass másokra, gyereknevelésben mindenki nagy tanácsadó. Úgy csináld, ahogy gondolod, illetve gondoljátok. Nálunk a kicsi két okból aludt velünk: az egyik, hogy szopihoz ne kelljen folyton felkelnem (elég kényelmes vagyok, s télen éjszaka a lakás is hideg, így csak átemeltem hozzám). A másik ok, mert a kicsi hasonalvó, ezért jobbnak láttuk, ha még egy kicsit a mi szobánkban, de saját ágyban alszik. Egyébként mióta egyedül alszik, jobban alszik, nem ébred fel, ha a férjem korán kel. Szerintem, mi zavartuk öt, a légzésünkkel, esetleges megfázásokkal stb.
Ismerek több családot is, ahol a gyerekek elejétöl fogva saját szobában alszanak. Kisebb korukban hamarabb megszokják a helyüket, mint késöbb.
Csak csatlakozni tudok.
Én is külön szobába tettem volna, ha lett volna. De a saját bölcsőjében aludt a mi ágyunk lábánál, sosem vettem megam mellé. 5 hósan lett kész a szobája, azóta ott van, szereti és én is azt tapasztalom, hogy ő is jobban alszik, én is. Légzésfigyelőnk van, hallani meg meghallom, ha baja van, mert a szoba és az ajtó is szomszédos egymással.
Csak magadra hallgass , a te babád, te döntöd el, mit teszel vele, te fogsz vele élni még huszonpárévig:-)
Szia!
Ha Te ettől rossz anya leszel, akkor én mis rossz anya vagyok. Az én kisfiam az első naptól a saját ágyikójában alszik, a saját szobájában. Pedig nálunk lenne hely a mi szobánkban is. Azért a babaszobába betettünk egy nyitható kanapét, hogy bármi van ott lehessek vele. Ha éjjel felébred, szopi után mindig ott maradok vele, de mindenki a saját külön ágyában. Ez is csak kényelem szempontjából van így, hogy apa ne ébredjen fel amikor visszamászok a szobába.
Az én kisfiam is külön szobában alszik már az első naptól kezdve,pedig nekünk se légzésfigyelőnk se bébiőrünk nincs,sőt most már az ajtót is becsukjuk,mert minden zajra felriad.Mi két szobás lakásban lakunk,mi elfértünk volna egy szobában,de nem akartuk,hogy később gond legyen ebből,így ő is nyugodtabban pihen meg mi is.Amúgy minden rezzenését hallom még így is.
4.5hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!