Kezdjem el a hozzátáplálást?

Én is így jártam. 4 hós lesz szerdán a fiam és múlt héten éreztem, h kevesebb a tejem. Elkezdtem a MORE MILK PLUSZ (kb 6000 ft 60 db) kapszulát és kezd visszajönni. pedig már csa 40et evett kettőből alkalmakként. szerdán kezdtem szedni, ma már jobból 160, balból csak 90 plussz kiegészítve jobbal 160:) nekem bevállt. van akinek gyorsabban segít. keress rá itt sok a kérdés-válasz.
n még nem szeretnék neki almát adni, félek, h leszokik a ciciről.Almától telítődik? itt nem az almán van a hangsúly, ugye? hanem h nem szopizik. sztem inkább addj neki addig sűrűbben, míg beindul. sajnos amíg nem indult be én is pótoltam fagyasztottból ill tápszerrel CSAK esténként! sok sikert!

Szia. Szerintem növekedési ugrása van és ezért tedd gyakrabban cicire. Ha elkezded a hozzátáplálást akkor csökkenni fog a tejed. Szedd a tejserkentőt, fejj sokat, igyál min 3 l folyadékot, alkoholmentes sört is ihatsz. Pár nap és beáll az új mennyiségi igény. Csodálkozom, hogy ez nem jutott eszébe a védőnődnek. De ha elkezd csökkenni a súlya, akkor sajnos más módon kell táplálnod. De előtte próbáld meg amit először javasoltam.
Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája

3,5 hónaposan én nem kezdeném el. Erősen ajánlott megvárni a hat hónapos kort, bár már négy hónaposan sem "illegális", de nem is a legideálisabb.
Véleményem szerint egy ekkora babánál a táplálékok fontossági sorrendje:
1. anyatej
2. tápszer
3. egyéb
Én a helyedben még adnék pár napot és megpróbálnám visszahozni a tejet. Akár homeós bogyóval, akár mással, ami megpróbálható. És ha nem sikerül, akkor inkább pótolnék táppal néhány hétig és az után kezdeném a hozzátáplálást.

Itt meg tudod nézni, hogy hol kaphatsz more milket a környékeden: [link]
Egyébként rendelhetsz is és futárszolgálat viszi 1-2 napon belül. Szállítással kb 6200 ft, egyébként 5000 ft.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!