Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres babának hány óránkén...

Tápszeres babának hány óránként kell ennie?

Figyelt kérdés
kisfiam 3 hónapos, karácsony óta 2 vagy 2,5 óránként kér enni. régebben kibirt 3órát vagy többet is. van esetleg laktatobb tápszer? a milupát és a bebát már kipróbáltuk.
2009. jan. 12. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
engem is mindig a laktatóbb tápszerrel akartak kiüldözni a világból, mert elég jó étvágya volt a babámnak. abban viszont annyi cucc van, hogy a patikusom nem ajánlotta. etesd amikor éhes, nem kell neki a laktatóbb. a 3 hónapos kor fordulópont a kajálásban.
2009. jan. 12. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 3,5 hónapos, Milupa HA Startot eszik (150 ml-es hígítással ~ 166 ml-t) 3,5-4 óránként.

Esetleg próbálj meg többet adni neki egyszerre.

2009. jan. 12. 12:41
 3/5 A kérdező kommentje:
130 ml-t eszik, próbáltam többet de nem kéri.
2009. jan. 12. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám ugyan vegyestáplált, de megeszik tápszerből (Milupa HA start) 120 ml-t, majd bedolgozza mellé a 60 ml anyatejet, kb 2,5-3 óránként. 3,5 hós :)

2009. jan. 12. 12:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, én kislányom is ezt csinálta(4 hós), aztán ő maga is rájött, hogy ha többet eszik egyszerre, nem lesz olyan hamar éhes. Én is próbáltam többet adni neki, hiába. Tudják ők, hogy mi a jó nekik:) Türelem. Minden jót!
2009. jan. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!