14 hetes a kislányom, és már 7 kg, hány óránként kellene ennie, és éjszaka hánysszor kel fel másé ebben a korban?

Hú az sok.
Mennyivel született a babád??
Hány cm a 7kg hoz??
A lányom 11 hónapos és 8.5 kg.
A lányom a mai napig 4x 5x ébred e´jjel e´s szopival alszik vissza.nekem születésétöl fel is ébred minden éjjel.Elvileg 3 óránként kellene enniük.Nekem volt hogy a lányom ennyi idösen bírta 4 órát,vlt mikor csak 2-öt.

Az elsö vagyok.
Hát szép nagy babád született??A lányom 51cm,és 3620 volt.Akkor a 7 kg nem is olyan sok.
Ès hány cm most a babád??

Szia!
Az én kisfiam is 14 hetes és 7 kg. Ő is csak anyatejet kap.
Kb 2 hete átaludta az éjszakát. Azóta 3-4 naponta ébred csak fel éjjel, többségében végig alszik. 1/2 10körül teszem le szopi után, és 6-8 között kel reggel.
Ezután pár nappal már a 3 óránkénti evést sem igényelte. Most 4 óránként eszik, de vannak napok amikor ez nem elég, és többször kér enni.
Én nem erőltetek nála semmit. Ha éhes eszik, ha felkel éjjel akkor is megszoptatom és alszik is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!