Elkezdtük 6 hónaposan a hozzátáplálást, de az alma megfogta a székletét. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 10:14
1/4 anonim válasza:
Szia! Alma, banán hasfogó lehet. Próbálj az almához keverni egy kis őszibarackot, az segíteni szokott. A sütőtök is nagyon jó székletlazító!
2/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, keverj hozzá pici barackot.
Én úgy szoktam csinálni, hogy egy almát lereszelek és hozzáturmixolok egy harmad vagy fél üveg univer (vagy más) alma-őszibarack üveges bébiételt.
3/4 anonim válasza:
Én még sosem adtam neki üveges kaját.Az alma megfogja de csak egy darabig,mert még nincs hozzászokva.Az enyémnek már ez segít.Tényleg jó az őszibarack,répa,narancslé.Sztem ha csak teheted ne adj neki üvegest,nem nagy dolog megcsinálni a kajáit.segítek ha kell,írj privit. Üdv,6hós baba mamája......mi már jó ideje eszünk és imádujuk:)
4/4 anonim válasza:
Biztos fagyasztottál őszit egyenként, igaz?
Én sajnos nem voltam előrelátó és összefagyasztottam őket, sajnos csak egy óriás adagot tudok egyszerre kiolvasztani :( Így marad az üveges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!