Hol tudok olyan könyvet venni fiamnak ami úgymond "beszél"? Itt olvastam egyik válaszban hogy van ilyen könyv ami tanít.
És kb. milyen árban van ez?
Előre is köszi a választ!!
Szia!
Nekünk a fisher price-os van a kisebb (3500 körül volt) és "felolvassa" a mesét,és ha tovább nyomkodjuk a minden oldalon lévő mosolygós arcgombot akkor feladatokat ad!
Pl Keresd meg a piros katicát!
Még most én mutatok meg mindent,de a lányom nyomkodja!
Van egy nagyobb fp-os könyv is annak az a hernyós,de azt nem tudom mennyi,de az is jó lehet!
Bocsi második vagyok!
Szerintem minden nagyobb (plázákban) játékboltban lenni kell!Brendonban is van!
Igen arra a könyvre gondoltam.
Köszi mindenkinek hogy válaszolt.Ha van az Auchanban ott kb. hol találhatom?A babás játékoknál vagy a "másik" játékrészlegen?
Mindenkit fölpontoztam :-))
A nagyi ilyen auchanos könyvet vett a kislányomnak karácsonyra. Nagyon jópofa. Először furcsállottam, hogy csak 8 gomb van oldalt, és vagy 6 oldal, de mindig azt a hangot produkálja, ahol épp nyitva van. És előtte bemondja az állat/tárgy nevet, aztán a hanghatás, pl. "tehén múúúúúúúú". Nekem tetszik ez a könyv.
2 hete akciós volt, akkor volt 2990, ahogy már írták, lehet, hogy most már több. A szentendrei úti Auchan-ban egészen az elején voltak az akciós játékok, lehetetlen volt nem beléjük futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!