9,5hós babám popsiján apró hólyagos kiütések vannak. Fogzástól lehet? Mivel kenjem? Eddig Sudocremet használtam.
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 20:10
2/3 anonim válasza:
Nálunk is ez volt 2 hete, 3-4 pici hólyagot vettem észre rajta. Megmutattam a gyerek orvosnak és adott egy receptet egy pici tégelyben lévő kevert popsikenőcsöt kellet kiváltanom (100 ft). Az szépen helyre pakolta. Mi is sudocremet használtunk. Azt mondta, lehet, hogy valami étel, de elképzelhető, hogy a foga. Sőt! Javasolta, hogy az állát is bekenhetem vele, mert ugye a sok nyáltól ott már előbb kezdett kiszáradni, kipirosodni, pedig folyamatosan kenegettem azt is sudocremmel nem igazán volt hatásos. De ez tényleg jót tett vele már 2 nap után látszott a popsinál, az állán pedig másnapra.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2010. nov. 17. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!