Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól van az hogy a 5 hónapos...

Jól van az hogy a 5 hónapos babám mostanában csak a teát akarja? A tápszer nem nagyon kell neki.

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez azért sok mindentől függ. PL. mit eszik mellette, hozzátáplált-e már. Illetve mennyi tápszert iszik és mennyi teát és hízik-e, jó-e a kedve.

Mert ha csak tápszeres és ahelyet issza a teát, akkor attól nem fog fejlődni.

2010. nov. 16. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Vigyázz vele mert nállunk is ez volt kb 3hónapos korába(a legelején azért kezdtem el neki adni kamillateát mert kakigondunk volt)mire észhez kaptam már több teát megivott mint anyatejet(fejtem) meg tápszert!Aztán meg csodálkoztam,hogy éjszaka többször is kel mert éhes!!Persze mert nappal nem ette meg azt a kalóriát ezért éjszaka pótólta!Esetleg az is lehet,hogy az a fajta tápszer nem izlik neki,próbáld meg,hogy váltotok másfajtára!
2010. nov. 16. 20:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Eddig csak ettől a tápszertől nem fájt a hasa úgyhogy nem merek másfajtát venni. És eddig ezzel semmi baj nem volt. Én is kamilla teával kezdtem, nálunk is kaki gond volt de az már nem most volt. Most alma teát kap. Reggel szépen megette az adagját, most viszont csak a felét és sír hogy neki nem az kell. Egyszerűen ne adjak neki teát és akkor megeszi a tejcsijét? És szintén pár napja felébred éjszaka. Megitatom és vissza alszik
2010. nov. 17. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:

20:12-es vagyok!

A teába teszel cukrot??Tápszerből HA-t isztok gondolom!mert akkor azért mert a tea édes a tápszer meg ugye kesernyés!Hát persze,hogy sír az édes teáért!Mondom nállunk is ugyanez volt már ott tartottunk,hogy 3 hósan teából megivott napi 7 dl-t!Azzal aludt el,azt ivott kaja előtt,után stb!Persze én voltama hülye de mentségemre legyen,hogy nyár volt nagyon meleg volt és azthittem,hogy ő is a nagy melegbe nem kívánja a kaját csak a teát!Igen ám csak nyár elmúlt és ő még mindíg nagyon sok teát megivott tejcsit meg nagyon keveset!

Hát én úgy szokattam le(hülyén fog hangzani),hogy abba a cumisüvegbe amiből a teát itta fele teát fel tápszert készítettem majd pár nap alatt valahogy leszokott róla és ma már rendesen eszik!Bár mostmár nem is teát kap hanem vizet!Szerencsére sikerült még idejében leszokatnom róla!Szerintem te is állj neki leszokatni mert én anno utánnaolvastam és ez a folyamatos teázgtás később a fogaknak nem tesz jót!Meg gondolj bele,az csak egy üres kalória ami foglalja a kisgyomrába a helyet!

Kitartás!Ha van még kérdésed írj!

2010. nov. 18. 11:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Most már vizet adok neki és az is jobban kell neki mint a tápszer. És rájöttem hogy mi a legfőbb gond nálunk. Nem olyan rég óta kap tej pépet, ami vaníliás. És az miatt nem akarja megenni a keserű tápszert. Pedig naponta csak 1 szer adtunk neki. Vajon adhatok neki egész nap is pépet? Az sűrűbb úgyh szerintem laktatóbb is. Vagy szoktassam le róla, vagy tegyek a tápszerhez egy kicsi pépet az íze kedvéért?
2010. nov. 18. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy kis tejpépet teszel a tápszerhez azzal nem lesz gond!
2010. nov. 19. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!