Kislányom 4 hónapos és már leginkább tápszeres. Mostanában zöld a kakija! Tápszer miatt?
Tudom, elvileg normális a zöld kaki, de ez már a 3. a héten (3 kakiból, pár naponta van kakija).
Más tápszeres babáknál milyen a kaki?
Én már hozzátáplálok, ezért abszolút változó. Egyébként tök normális a zöld színű.
Banyuci
Szia!
Az én kislányomnak is zöld volt a kakija,és azt mondta a gyerekorvos,hogy azért mert sokat eszik!Túl eszi magát!
Mióta teljesen tápszeresek vagyunk, azóta nekünk is zöld. (2hónapos kora óta, most 3,5hónapos múlt). És 6 évvel ezelőtt a nővérem gyerkőcei is tápszert kaptak nem voltak anyatejesek, és nekik is zöld volt a kakijuk.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy ne aggódj!
Szia!
Az én babám is tápszeres, még mielőtt hozzátápláltam volna tiszta zöld volt a kakija. A védőnő, gyerekorvos mondta, hogy a tápszertől zöld lesz. Nestlé Beba tápszert kap, még a dobozon is rajta van, hogy zöld lesz a széklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!