Hány hónapos korától aludt babátok napközben csak 1x?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 14:26
2/13 anonim válasza:
A kisfiam már 10 hónapos korától egyszer aludt egy nap, de általában később szoktak átállni.
3/13 anonim válasza:
14 hónapos korától. Most 16, de ha nagyon korán kel, akkor még néha előfordul, hogy elszenderedik délelőtt is:)
4/13 anonim válasza:
Kb 16 hónaposan. Kicsit rossz volt az átállás, mert délben már nagyon álmos volt, sokszor bealudt evés közben :(
5/13 anonim válasza:
A lányom 10 hós korától,a fiam most 8 hónapos,de 1 hete napi 1x alszik.1/2 1 töl 1,5 órát.
8/13 anonim válasza:
Egyik lányom kb. 13-14 hónapos korától (az átállás lassan és nehezen ment), a második kb. 11-12 hónapos korától, egyik napról a másikra.
9/13 anonim válasza:
tíz hónapos korától.én korainak tartottam,de elég neki,mondjuk éjszaka majdnem 12 órát alszik egyhuzamban
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az én kislányom 1 hete végig alussza az éjszakát és reggel is elég későn kel( fél 9-9 óra) és így délelőtt már nem hajlandó aludni, pedig csak vasárnap lesz 10 hónapos.
2010. nov. 16. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!