Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan és mivel tisztítod a...

Hogyan és mivel tisztítod a hálós járóka hálóját?

Figyelt kérdés

A miénk elég koszos,szürkés a hálója.Használtan kaptuk,és szeretném kitisztítani mielőtt beleteszem a babámat.De nem tudom hogyan lehetne,és mivel.Jó lenne ismét fehérnek látni :)

Az előbb összecsukva betettem a kádba,befújtam a hálót ablaktisztítóval:semmi hatás,habfürdővel átmostam:semmi(gondoltam ez nem olyan káros,ha már babáknak készül),egy kis részen megnéztem floraszepttel,de az se ért el jelentős változást.Vagy hagyjam rajta egy ideig?

És az aljában nektek mi van?Tettetek plédet,játszószőnyeget,vagy bármit a baba alá,vagy csak így kopaszon a műanyagra?

2010. nov. 15. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi is kölcsön kaptunk egy járókat.Bár még nem kell...Én kitettem az erkélyre,leslagoztam.Utána Domestosos szivaccsal mindenhol áttöröltem.A hálót két szivaccsal fogtam közre.Utána lemostam megint és kint hagytam a napon.Nem tudom mikor fog álldogálni a babám,mert még csak 6 hetes,de biztos teszek alá plédet ha nem lesz meleg az idő.
2010. nov. 15. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is domestossal mostam le és nagyon sokszor átöblítettem. Én tettem le az aljára egy 2 centis szivacsot és arra plédet, ez nagyon hasznos volt mert a babám néha elaludt benne é kényelmes volt neki. Most már 9 hónapos és ritkán van a járókában, a nappaliban a szőnyegen játszik, ő már áll és a bútorokba kapaszkodva próbál lépegetni.De 4 hónapos korától 8 hónaposig nagyon jó volt, nagyon szerette és jól elvolt benne!
2010. nov. 22. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy csináltam, ahogy az előző körülbelül. Mi is használtan vettük, a hálóján először én is agyaltam, hogy hogy kéne.:D A szivacsot is kevettem belőle, és azt is elég nehéz volt kitakarítani, mert annak a huzatát se lehet levenni. A mienk is elég szürke hálójú volt egy napig rajtahagytam a takarítószert, utána öblítettem le.
2010. nov. 22. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi szétszedtük teljesen(tűzőkapoccsal volt rögzítve)késsel alá feszítessz,és akkor ki tudod szedni,csak nagyon sok van benne,aztán domestosos vízben ázott egy fél órát,és gyönyörű hófehér lett.Aztán már csak vissza kell tűzögetni a hálót rá,és kész.Időigényes,de megéri.
2010. nov. 22. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Domestos fehéritőt fújtam rá,15 percig volt rajta aztán jó alaposn leöblitettem.Máshogy nem igazán ment.Természetesen összecsukva a kádban.:)
2010. nov. 22. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Upsz lemaradt:Szórófejes fújóba raktam kicsit higitva és azt fújtam rá,tökéletes!
2010. nov. 22. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!