Tisztítod, fertőtleníted babád játékait gőztisztítóval? Megéri?
rengeteg dolgot nem tudsz így fertötleníteni mert elolvadnak. Pl amiben valami folyadék van rágóka az elolvad.
én kaptam egy szatyor csörgöt tesóméktól, mindent a gözölös fertötlenítöbe tettem, majd több mint fele elolvadt.
A plüss dolgokat kimostam, a többit meg csak lemostam.
Ha már nem újszülött akkor nem lesz semmi baja már.
Én személy szerint soha nem tartottam jónak, ha minden agyon van fertőtlenítve, és még a széltől is óvva van a gyerek.
Ahoz hogy az immunrendszer normálisan fejlődni tudjon, igenis szükség van arra, hogy a szervezet találkozzon azokkal a kórokozókkal, ami ellen védekezni kell.
Ha minden milliószor sterilizálva van, a szervezet nem képes védekezni.
Viszont ezt már most ki kell alakítani, mert később csak gyógyszer szedés lesz a vége.A bölcsibe, oviba nem lessz minden legőzölve...
Persze nem azt mondom a kutya szájából kivéve kell a gyereknek adni a játékot, de minden agyon tisztogatni sem jó.
Nagynéném olyannyira túlzásba vitte a sterilizációt, hogy a lakásba belépve már ott volt a fertőtlenítő folyadék, és addig nem lehetett bemenni, míg a kezünket, arcunkat nem mostuk le.Mindent gőzölt, játszótérre nem vitte az unoka öcsémet, mert az milyen piszkos.Ezzel annyit ért el, hogy amint oviba került a gyerek, minden hónapban beteg volt, mert gyenge volt az immunrendszere.
Szóval én, kimondottan egészségtelennek tartom.Teljesen elég időnként meleg vízzel lemosni a játékokat, a plüssöket meg mosógépben kimosni.
Szia! Nekem ilyen gőztisztítóm van: [link]
Ezzel kb 2-3 hetente gőzölöm a babám játékait, rágóit, stb. A háztartásban is mindent ezzel takarítok. Ha majd mászni fog a babám, mindennap gőzölni fogom a járólapot, de csak azért mert van egy kutyánk is. Semmilyen vegyszert nem használok, a vízkőre ecetet teszek. Én nagyon szeretem ezt a gőztisztítót. Nekem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!