Hogyan tisztítod babád játékait?
Figyelt kérdés
Gondolok a plüssökre és a műanyagokra is! A plüssök közül ami mosható, azt persze kimosom, de amiben pl elem van, vagy nem mosható plüss, főként az érdekel! Köszi!2011. jan. 11. 16:52
1/2 anonim válasza:
A plüssöket én is mosom, a fát, műanyagot - főleg amit használtan örököltünk - neomagnolos vízbe áztatom.
Plüss elemes nincs, így arról nem tudok nyilatkozni.
2/2 anonim válasza:
Én a plüssöknél kitapogattam, hogy hol van a kis zenélő kütyü bevarrva. Felfejtettem, kiszedtem, kimostam mosógépbben és visszavarrtam. Persze ezt csak azokkal lehet megcsinálni amik nincsenek nagyon stabilan beszerelve. Karácsonyra vettünk egy tanuló kutyust, na azt nem tudom, hogyan fogom mosni.:(
Amúgy volt már olyan, hogy nem tudtam a játékról, hogy zenél, kimostam és később vettük észre, hogy működik, semmi baja nem lett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!