Mire rakjátok a fürdetőkádat? Nem szeretnénk állványos kádat venni.
szerintetek veszélyes a mosógépre rakni a kádat és úgy fürdetni?
ki hogyan oldotta meg?
köszi
Szia!
Én a mosógépre tettem, szerintem egyáltalán nem veszélyes, úgyis csak pár hónapig használod, én 5 hós korától a nagy kádban fürdettem azzal a segítővel amibe bele lehet fektetni. Amikor már ült csak csúszásgátlót tettem alá, mert akkor már nem maradt nyugton.
Szia!
Mi sem vettünk állványt a kádhoz. Olyat választottunk,ami pont ráfér a mosógép tetejére(hagyományost). 6 hónapos a fiam,Apával ketten szoktuk fürdetni,nekünk bevált. Amíg pici volt a babánk,a szobájában fürdettük,egy komód tetejére tettük a kádat.
Mi az étkezőben, az étkező asztalra tesszük a kádat és úgy fürdetjük a babánkat első perctől kezdve.
Mi magasak vagyunk a párommal, és egy állvány sem volt olyan magas, hogy nekünk az kényelmes legyen. Az étkező asztalunk meg csináltatva lett és olyan magas, ami nekünk megfelel, így még állva a gyereket fürdetve is sokkal kényelmesebb, mint bármi más.
Mekkora a füdőszobátok? Mert ha panel fürdőszoba, oda nehéz lenne bevinni dohányzóasztalt, vagy akár állványt a kádnak...
Nekünk ez van, bal oldalon a mosdó, jobb oldalon a mosógép (felültöltős) szemben a kád keresztbe. Szóval nekünk apukám csinált néhány falécből rácsot (70*70 cm-eset kb.) és azt tettük a kádra, arra ment a kiskád, viszont mikor kivettük a mosógép tetejére vettünk puha pelenkázólapot, és ott törölgettük.
Semmi baj nem volt vele. Aztán mikor kinőtte a mosógépet, megfordítottuk: a mosógépen volt a kád (ikeás, tappancsos, nem csúszkálós) és a rácson volt a pelenkázó.
De azt hozzá kell tegyem, hogy nálunk párom fürdet, ő jó magas, neki könnyű volt, én alig értem fel a kiskádat a mosógépen ha párszor nekem kellett fürdetnem.
Aztán később, megint a rácson volt a kád, és bent a szobában az ágyon törölgettük. Ekkor már a szobai pelenkázót sem használtuk, mert forgolódott.... mostmeg már a nagykádban fürdik régóta. Egy éves.
nem panel és elég nagy a fürdő.
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!