9 hónapos babának milyen hintát ajánlanál? Állványos nem kell, kipróbáltuk, nem jó.
Mi ilyet vettünk a héten:
Egy kis kreativitással, és megfelelő eszközökkel meg lehet oldani fúrás nélkül is! Az én fiam szintén 9 hónapos, és imádja! És ez még nem is olyan drága, hogy ha esetleg ez sem tetszik neki, akkor nem dobtál ki érte egy csomó pénzt!
Nekünk az első volt. Utálta. 9000Ft-ét vettük és 1 hónap múlva szinte újonnan 6000 ft-ért adtuk el a vaterán.
Most egy egyszerű műanyag hintánk van és szereti. 2500 Ft volt (olyan, mint a második válaszolóé.
23:00 Hogy lehet megoldani fúrás nélkül? Bocsi a kérdezőtől, de pont ez a nagy dilemmánk már pár hete és nem jutunk egyről a kettőre.
Amúgy az én lányom is 9 hós és szerintem is ez egy jó megoldás. Olcsó, strapabíró és imádni fogja:-)))
23:00 vagyok...
Mi is sokáig tanakodtunk, mert albérletben lakunk, és nem szerencsés összefúrni a falat, ha nem a sajátod...
Szóval apa ezermester, és amikor hazamentünk vidékre a nagyszülőkhöz, vascsövekből hegesztett egy szerkezetet, amit fel tudtunk csavarral erősíteni a falra az ajtófélfa fölé, és rá tudjuk akasztani a hintát egy, azaz kettő karabínerrel. A csavarok és a fal közé persze raktunk egy vastagabb anyag darabot, így reményeink szerint nyoma sem lesz a hintázásnak. Stabil is, az tuti, mert ahogy felszereltük, apa rácsimpaszkodott, és meg se mozdult.
Ha gondolod írj privit, és lefényképezem neked hogy néz ki ez a váz.
De mindenesetre kell hozzá egy kevés felesleges vascső/rúd, egy kis mértani pontosság, és hegesztési lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!