8 hos lesz a kislányon és még nincs fogunk, normális?
Figyelt kérdés
Már annyira unom hogy mindenki kérdezi,na van már foga? Még nincs,pedig már kéne lennie,elegem van belölük,hát nincs még,na és akkor mi van?2009. jan. 11. 17:05
1/11 anonim válasza:
Semmi:-)
Sok babának csak 1 év körül jön ki.
2/11 anonim válasza:
Örülj neki. Minél később jön a foga, annál jobbak lesznek!
3/11 anonim válasza:
Egy volt szomsze´dunk 1 éves lányának se volt még egy foga sem.Nem bújnak egyformán.
4/11 anonim válasza:
Az én lányom most múlt 8 hós és nekünk sincs még. Csak szenvedünk nyálzunk, meg rágunk mindent. Én is unom, hogy mindenki azt kérdezgeti. De kitartás, azt mondják, hogy akinek később bújnak ki a fogai annál erősebbek lesznek.
5/11 anonim válasza:
Örülj neki, mert egy nagyobb baba sokkal jobban vislei ezeket a fájdalmakat. Sajnos én nem tudom az 5 hós babám kezébe adni azt a fagyasztott rágókat mert megfázna, meg ugye nagyon hideg neki.
Semmiről nem maradtok le.
Nekem eddig/ a nagy örömökön kívül/ végig szenvedés az élet....4 hónap hasfájás és azóta meg a fogzás.
6/11 anonim válasza:
Nekünk 8 hónaposan már 8 volt, de rengeteg szenvedés járt ezzel. A cicimbe is harapott néha, az sem kellemes. Most 11 hónaposak vagyunk és még mindig 8 fogunk van, megállt. Lehet, hogy nektek ilyenkor már 10-12 fogatok lesz, láttam már ilyet.
7/11 anonim válasza:
nem probléma. nekünk sincs még. de most jön az első kettő. 9 hós a kisfiam. nincs lemaradva semmiről.
8/11 anonim válasza:
Szintén 8 hónaposak leszünk. Egy van, de az is nagy szenvedések árán. Volt pár nyugodtabb napunk, most megint szenvedés.
Szerintem sem baj. Benn nem maradnak azok a fogak.
Fájdalommentes fogzást kívánok nektek! :))
9/11 anonim válasza:
Egy ismerosom babája 11 hónapos volt, mikor kibújt az elso fogacska. Nem tudom, van-e osszefuggés, de állítolag jól, nyugodtan viselte. Mi 5 hónaposan kezdtuk, azóta folyamatosan szenvedunk, de nagyon...
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtato válaszokat
2009. jan. 12. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!