Milyen fürdőjátéka van 15 hó körüli babátoknak, amivel szívesen játszik is?
Figyelt kérdés
Van fürdőjátékunk, de még nem vettünk neki semmi "komolyat"! Kíváncsi vagyok hogy milyenekkel szeretnek játszani a kb. ennyi idős babák! Hátha nekünk is bejön!Előre is köszönöm a válaszokat!2010. nov. 14. 20:44
1/5 anonim válasza:
Szia!Az én 15hós lányom a samponos flakonnal meg a tusfürdőkkel szeret játszani leginkább:))!Aminek persze nem örülök!De a kis vödrével elvan mindig!Meg labda homokozós játékokkal is amiket sosem vittünk amugy homokozni!Meg úszó tekije van amit szeret!
2/5 anonim válasza:
13,5 hónapos még csak, de ezek vannak, és jönnek be neki: gumi autó, gumi kacsa, sípolós műanyag könyv, homokozó szettből egy malom, aminek a lapátja forog, ha a vizet beöntöd a tetején, homokozó szettből szintén egy elefánt alakú kicsi kanna, egy kiürült tusfürdős flakon, egy füles pohár, amiből tanítjuk inni fürdés közben, és a fogkeféje. :)
3/5 anonim válasza:
Műanyag pohár műanyag kanálkával (ezzel keveri benne a vizet), homokozó szettből locsoló kanna, pici műanyag halászháló állatfigurákkal (ezeket halássza ki).
4/5 anonim válasza:
Az én fiam 14.5 hós, imádja a vízidobot, van egy pancsijátékunk is, aminek a tetejére kell tenni a kisállatot (ami kvázi úszógumin ül) és lecsúszik a spirálon, aztán imádja a felhúzható cápát, rákot, stb - már valamennyire fel is tudja húzni. Ja, és ez nem játék ugyan, de megtanult buborékot fújni a vízbe és azt imádja.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. nov. 18. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!