Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fürdőjátéka van 15 hó...

Milyen fürdőjátéka van 15 hó körüli babátoknak, amivel szívesen játszik is?

Figyelt kérdés
Van fürdőjátékunk, de még nem vettünk neki semmi "komolyat"! Kíváncsi vagyok hogy milyenekkel szeretnek játszani a kb. ennyi idős babák! Hátha nekünk is bejön!Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 14. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én 15hós lányom a samponos flakonnal meg a tusfürdőkkel szeret játszani leginkább:))!Aminek persze nem örülök!De a kis vödrével elvan mindig!Meg labda homokozós játékokkal is amiket sosem vittünk amugy homokozni!Meg úszó tekije van amit szeret!
2010. nov. 14. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
13,5 hónapos még csak, de ezek vannak, és jönnek be neki: gumi autó, gumi kacsa, sípolós műanyag könyv, homokozó szettből egy malom, aminek a lapátja forog, ha a vizet beöntöd a tetején, homokozó szettből szintén egy elefánt alakú kicsi kanna, egy kiürült tusfürdős flakon, egy füles pohár, amiből tanítjuk inni fürdés közben, és a fogkeféje. :)
2010. nov. 14. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Műanyag pohár műanyag kanálkával (ezzel keveri benne a vizet), homokozó szettből locsoló kanna, pici műanyag halászháló állatfigurákkal (ezeket halássza ki).
2010. nov. 14. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 14.5 hós, imádja a vízidobot, van egy pancsijátékunk is, aminek a tetejére kell tenni a kisállatot (ami kvázi úszógumin ül) és lecsúszik a spirálon, aztán imádja a felhúzható cápát, rákot, stb - már valamennyire fel is tudja húzni. Ja, és ez nem játék ugyan, de megtanult buborékot fújni a vízbe és azt imádja.
2010. nov. 14. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. nov. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!