Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon hagynád az alvó kisgyer...

Otthon hagynád az alvó kisgyerekedet ha gyorsan le kéne ugranod a közértbe?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 15:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
NEM SOHA!!!!!
2010. nov. 14. 17:35
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem!!2 percre van az ovi tőlünk, de ha más nincs szólok a szomszédnak őrizze a picikémet, míg elugrom a nagyért az oviba!Kb 5 perc az egész, de sosem lehet tudni!
2010. nov. 14. 17:53
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

nemrég volt ugyanez a kérdés....

miért nem írod először be a keresőbe, és utána kérdezel....

válasz:

ugye te sem gondolod komolyan a kérdést?

2010. nov. 14. 17:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Soha nem hagynám egyedül! Mikor kimegyek a postaládához, akkor is ott a derekamon a bébiőr. Pedig csak pár méter a kapu. És nem azért nem hagynám egyedül, mert túl stresszelem az anyaságot. Volt már olyan, hogy egyik pillanatról a másikra keservesen felsírt a babám, mert kidugta a lábát a kiságy rácsain keresztül, álmában forgolódott, és bizony beszorult a lába. El sem képzelem mi lett volna, ha nem vagyok ott! Felelőtlenség egyedül hagyni egy babát.
2010. nov. 14. 18:45
 25/27 anonim ***** válasza:
NEM SOSE!!!Áááááááá.
2010. nov. 14. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Kedves 17:21-es! A rémképzetek sajnos nem alaptalanok. Gondolj bele, te bármennyire is vigyázol, lámpás kereszteződésen mész át, ha egy hülye egyszer arra jár. Nem te lennél az első (Isten ments!), akit zöld gyalogosátkelőn vagy épp a járdán üt el egy részeg pl.

Sohasem mennék el boltba, miközben alszik a gyerek. De hagytam már őt egyedül, alváskor a lakásban - mert pl. le kellett mennem a mélygarázsba a rendőrökhöz, hogy megcsinálják a helyszínelést. Mivel egész nap jöttek-mentek a rendőrök és intézkedtünk, muszáj volt már 2kor elaltatnom a fiamat és persze megjöttek az újabb rendőrök...hát nem akartam 10 perc alvásból felkelteni. Bébiőrrel mentem le. Több, mint egy órán át voltam a rendőrökkel. Negyedóránként kb feljöttem megnézni a fiam, édesdeden aludt. Aztán amikor elmentek a rendőrök, jöttem fel, kiléptem a liftből és két lépés után a bébiőrből iszonyú ordítás. Rohantam be, szegény gyerek már hüppögősre ordította magát és nem tudta miért hagytam magár (1 évesen). Nem kívánom senkinek... a bébiőr nem működött a mélygarázsban :(. Percekig nem akart lemászni rólam és csak szorosan ölelt magához.

Szóval sokáig nem volt egyedül, mégis azonnal kétségbeesett. Boltot megjárni itt PEsten nem lehet ennyi idő alatt. ÚGyhogy én nem tennék ilyet.

2010. nov. 14. 22:38
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

17.21-es vagyok. Kedves utolsó, igazad van. Viszont ha jön az őrült, ugyanúgy elütne akkor is, ha gyerek lenne a kezemben, mintha gyerek nélkül mennék át a közértbe. Ezért írtam, hogy inkább otthon sírjon, mint meghaljon. Egy kis sírásba még kevesebben haltak bele, mint a közúti balesetekbe. Mindazonáltal az úton nem félnék továbbra sem, hosszú, egyenes út a miénk, száz méterre látsz mindkét irányba.

Mindenki maga dönti el, mit mer megtenni gyermeke mellett, mennyire biztonságos a szoba, mit tud csinálni a kicsi (ha nem rácsos ágyban lesz, én sem hagyom magára). Max egy kenyérért szaladnék át a boltba, nem nagybevásárlásra. Ez 3 perc. Annyi idő alatt szinte még sírni sem kezd el. De inkább sétálunk, és séta végén ugrunk be a boltba. De a kérdésre válaszolva - feltételes módban - továbbra is azt mondom, hogy gyorsan leugranék a boltba.

2010. nov. 15. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!