Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon hagynád az alvó kisgyer...

Otthon hagynád az alvó kisgyerekedet ha gyorsan le kéne ugranod a közértbe?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 15:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
15.24-es ez nem számit annak, mert a rokonok egyből hallják tudják ha bármi van. Ez nem olyan.
2010. nov. 14. 15:27
 12/27 anonim ***** válasza:
57%

Soha nem hagynam egyedul.

A kukat is ugy viszem ki ami az udvaron van az ajtotol kb 1.5 meterre, hogy viszem a legzesfigyelo szuloi egyseget.

Ennel messzebre nem mennek el.

2010. nov. 14. 15:32
 13/27 anonim ***** válasza:

Max kimegyek 5 méterrel arrébb a kapuba a postáshoz ha jön de egyébként sosem hagynám magára.

Még belegondolni is rossz mi történhet vele mig én elszaladok a közértbe.

2010. nov. 14. 15:39
 14/27 anonim ***** válasza:
nem, soha, max a postaládáig megyek el, 5m-ig.
2010. nov. 14. 15:43
 15/27 anonim ***** válasza:
nem! legyen bármennyi idős!
2010. nov. 14. 15:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Kivan zárva!
2010. nov. 14. 16:52
 17/27 anonim ***** válasza:
NEM!!!!!!!!! Eszembe sem jutna.
2010. nov. 14. 17:07
 18/27 anonim ***** válasza:
15:24 vagyok. Ilyen felügyelet nélkül már csak azért sem hagynám otthon, mert én már jártam úgy, hogy mivel aludtam, egyedül hagytak otthon, és lementek a testvéreimmel palacsintázni a sarokra. Az ajtó nem volt zárva, ki tudtam menni az udvarra, a kapu viszont zárható volt, és mindig zárva is volt tartva. Szóval, senkinek nem kivánom azt, hogy felébredve eltünjön az egész családja, és nem tudja mi okból. Ez nagyon megmaradt bennem. De az én gyerekem tudja, hogy ha nem otthon vagyok, akkor 1 ajtóval odébb, vagy ha engem nem is, de felnőttet talál a szomszédban. :)) Szóval, ez igy tényleg nem számit egyedülhagyásnak.
2010. nov. 14. 17:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Én még a földszintre sem nagyon merek lemenni!(tetőteres ház)Soha nem hagynám egyedül!Erről mindig az jut eszembe,ami nem messze történt tőlünk,egy pár utcával arrébb!Anyuka főzött a konyhába,a 3 hónapos meg aludt legzésfigyelővel a szobába!Anyuka valami fúrcsa szagott érzett,ránézett a gyerekre és már lángokban állt a kis szobája,odarohant és felkapta a gyereket és úgy rohantak ki a házból!Valami elektromos tűz volt!
2010. nov. 14. 17:14
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

igen, de:

1. nincs mivel kárt tegyen magában, ha felébred

2. nem szokott sírva ébredni, általában már sok perce játszik a kiságyban, mire észreveszem, hogy felébredt

3. semmivel sem másabb ez, mintha kimennék az udvarra fát váni, az utcára a ház elé gyomlálni, az emeletre pakolni. Bébiőrzőnk nincs.

4. Hosszú, egyenes útszakaszon jelzőlámpával védett helyen megyek át a kisboltba, nem fenyeget veszély. Egyébként inkább sírjon otthon a kiságyában a babám, ah engem elüt egy autó, mint feküdjön az úttesten összetört fejjel, mert magammal vittem. Szörnyű rémképzeteitek vannak. Egyébként az egész utca ismer engem is meg a férjemet is, ha elüt egy autó, azonnal tudják, hogy gyerek van otthon. De nem szoktam autók előtt szaladgálni.

Mindezek ellenére nem csinálok rendszert belőle, 9 hónapos fiam mellett 4-5 alkalommal fuitottam át kenyérért.

2010. nov. 14. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!