Otthon hagynád az alvó kisgyerekedet ha gyorsan le kéne ugranod a közértbe?
Soha nem hagynam egyedul.
A kukat is ugy viszem ki ami az udvaron van az ajtotol kb 1.5 meterre, hogy viszem a legzesfigyelo szuloi egyseget.
Ennel messzebre nem mennek el.
Max kimegyek 5 méterrel arrébb a kapuba a postáshoz ha jön de egyébként sosem hagynám magára.
Még belegondolni is rossz mi történhet vele mig én elszaladok a közértbe.
igen, de:
1. nincs mivel kárt tegyen magában, ha felébred
2. nem szokott sírva ébredni, általában már sok perce játszik a kiságyban, mire észreveszem, hogy felébredt
3. semmivel sem másabb ez, mintha kimennék az udvarra fát váni, az utcára a ház elé gyomlálni, az emeletre pakolni. Bébiőrzőnk nincs.
4. Hosszú, egyenes útszakaszon jelzőlámpával védett helyen megyek át a kisboltba, nem fenyeget veszély. Egyébként inkább sírjon otthon a kiságyában a babám, ah engem elüt egy autó, mint feküdjön az úttesten összetört fejjel, mert magammal vittem. Szörnyű rémképzeteitek vannak. Egyébként az egész utca ismer engem is meg a férjemet is, ha elüt egy autó, azonnal tudják, hogy gyerek van otthon. De nem szoktam autók előtt szaladgálni.
Mindezek ellenére nem csinálok rendszert belőle, 9 hónapos fiam mellett 4-5 alkalommal fuitottam át kenyérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!