Híg, nyálkás, zöldes. Esetleg vírus? Mit adjak neki rá?
Másfél éves. kapott (próbáltuk adni) alma, banán, keksz, Hipp OS 200, főtt krumpli, stb.
2010. nov. 14. 08:46
1/8 anonim válasza:
Ilyen hőmérséklettel azonnal kórházba kell vinni! Ilyenkor már a szervezetben lévő fehérjék kicsapódnak!
2010. nov. 14. 09:35
2/8 anonim válasza:
Ha este 11-kor 40 fokos láza volt, reggel 9-kor pedig 41, akkor MOST INDULJATOK AZ ÜGYELETRE!!!!
2010. nov. 14. 09:42
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen menjetek el dokihoz most, sos le kell vinni a lázát... Majd írj, hogy hogy vagytok!
2010. nov. 14. 09:56
4/8 anonim válasza:
OFF:Szerintem a tegnapi 41 fokos lázra gondolt,nem arra hogy most annyi a láza...illetve ebből kifolyólag kérdezte hogy lehet e a láz következménye a hasmenés...
Legalább is én így értelmeztem a kérdést!!
Egyébként sajnos nem tudom konkrétan a választ...üdv:14hós nagyfiú anyukája:)
2010. nov. 14. 11:13
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem a láztól, hanem betegsége egyik tünete!
2010. nov. 14. 13:16
6/8 anonim válasza:
tényleg menjetek vissza az ügyeletre! (ugye Te írtad ki tegnap a kúp vagy szirup kérdést?)
nagyon veszélyes a láz+ hasmenés, nagyon sokat itasd!
gondolom nem nagyon evett, lehet azért van hasmenése. de az is lehet, hogy a vírus már a beleinél jár és most tisztult ki az viszont nagyon jó!!! ha igen akkor le is fog menni a láza.
ha van otthon szén tablettád tört össze neki és tedd bele a teájába de azért kérdezz rá a dokinál!
jobbulást!
2010. nov. 14. 14:12
7/8 anonim válasza:
Lehet hogy rota, vidd orvoshoz azonnal.
2010. nov. 14. 14:59
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Láza még szombat este volt, az tegnapra szerencsére lement. Viszont elindult a kis hasa. Ügyeleten voltunk, semmi okosat nem tudtak mondani, valószínűleg vírus. Az ügyeletes azt mondta ne adjunk hasfogót neki, mert így ürül a szervezetéből. Rota nem hiszem, kapott ellene oltást is meg valószínűleg a fogai miatt legyengült immunrendszere omlott össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!