S. O. s. Mi a különbség a lázcsillapító kúp és szirup közt?! Melyik hatékonyabb?
Én is a kúpot adnám ebben az esetben...
Még annyi,hogy a kúpot és a szirupot kombinálhatód együtt,azaz nem kell megvárni a 6 órát,hanem ha most adsz neki egy kúpot,2-3 óra elteltével adhatsz neki szirupot is,ha nem vitte vissza a lázát.
germicid!
és én az ügyeletet is felhívnám 40 fokos láznál, ez nagyon magas! míg kiérnek csinálj neki hűtőfürdőt
jobbulást!!!
Hűtőfürdőt is alkalmazz!
Előfordulhat, hogy nem hat a lázcsillapító, vagy csak egy-két órára.
3 éves lányommal voltunk így, hogy tüszős mandulagyulladása volt, és csak a 4. féle lázcsillapító hatott, amire a 2. nap estéjén sikerült rátalálni, addig csak a hűtőfürdő vitte le, éjjel nappal azt csináltuk, hogy ne maradjon magasan. Viszont amíg nem ébred éjjel, addig ne keltsd fel, had aludjon, mert az alatt gyógyul valahogy.Amikor magasra szökik a láz, mindig felébrednek (nyöszörögnek).
Jobbulást!
Amikor a fiamnak volt ilyen magas láza, és kúpot adtam neki és egyből vittem hűtőfürdőbe. 3 óra múlva kapott szuszpenziót, majd újabb 3 óra múlva megint kúpot. Közben legalább óránként hűtőfürdő. Így sikerült 38 körül tartani a lázát délután és éjjel, majd másnap már nem volt neki ilyen magas.
Én Mexalen kúpot és Nurofen szuszpenziót használok.
Jobbulást kívánok a kicsinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!