Anyucik, mit csináltok ha este apa nincs otthon és picurkátok már alszik?
Állandó éjszakás a párom, szóval szinte minden este egyedül vagyok.
Olvasok, ritkán filmet nézek, gobelint varrok, vasalok, pakolok a gyerek után, felmosok a konyhában és a fürdőben, gombot varrok,... Szóval "csendes foglalkozás" van, mert a lányom nagyon kényes a zajokra (nem tudom, hogy miért, nem így szoktattuk).
Hamarosan megszületik az öcsi, nem tudom, hogy akkor mit fogok csinálni. Valszeg beájulok az ágyba, hogy 3 óra múlva újra kelhessek. ;)
Nalam minden este ez a helyzet :( Ilyenkor vasalok, fozom a vacsit a ferjemnek, probalom osszeszedni magam (szemoldokszedes, koromreszeles stb)elmosogatok es egyeb hazimunkak(takaritas) amik nem zajosap (mint pl porszivozas).
Lanyom 10-11 kozott elalszik, ferjem 12-1 kozott er haza.
Nagyon szeretem a jo filmeket igy altalaba filmezek.Ha nem tudtam napkozbe takaritani,rendet rakni akkor megcsinalom.
Kajalni is ilyenkor szoktam(ami nem egezseges) de nem eszek sokat. Film kozbe megiszogatok egy forro csokit vagy egy citromos teat :) 16 honapos a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!