Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Brendon-os Touragoo babakocsit...

Brendon-os Touragoo babakocsit érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, nekünk az van. Novembertől használjuk, de már kopik a kereke rendesen és nyikorog is. Nem tudom, hogy a hasonló árkategóriájú babakocsik milyen minőségűek, de én nem vagyok elragadtatva. Nézz még szét szerintem!
2009. jan. 11. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolsz,ami most kuponakcios?

Hát elég kicsi,nyikorog a váza, szóval elég gáz babakocsi.

Egy jó tanács ha elfogadod: Babakocsira, meg autósülésre ne sajnáld a pénzt kiadni, mert ha rosszat választasz szidhatod majd magad.

A babakocsi a bébid kényelmét szolgálja majd 3 éves korig,ha váltogatsz anyagilag ugy sem jársz jobban sajna, az autósülés meg a gyerkőc biztonságáért van.

Legalább is szerintem.

Nem kell luxuskategória, de megbizhatót válassz!

2009. jan. 11. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van,mi azt 2. babakocsinak vettük, akkor használjuk, ha a nagy (lapracsukható) nem fér be a csomagtartóba. Masszívnak masszív, sajnos hiába bolygósítható a kereke, nem mozog úgy,mint a nagy (Graco).

Jó,de nem bírnám elviselni, ha csak az lenne.

2009. jan. 11. 10:00
 4/4 anonim válasza:
Segítséget szeretnék kérni. A mi babakocsinknak elveszettt a karfája és a biztonsági övét is ki kell cserélni. Mivel használtan vettük, a Brendon szervízben nem tudtak segíteni. Ők csak olyan kocsik javításást vállalják, amit a Brendonban vásároltak (nem baj, ha már nem garanciális). Szóval most keresünk olyan valakit, aki brendonos számlával rendelkezik és Touragoo Staurn Classic babakocsit vett. Csak így van esélyünk új alkatrészt igényelni. Ha tud valaki segíteni az emailcímünk: steiner.tamas@kabelnet.hu. előre is nagyon köszönjük.
2009. márc. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!