Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ultetni 3,5 honapos...

Lehet ultetni 3,5 honapos gyereket?

Figyelt kérdés
olvastam hogy nem ajanlott, de utalja ha haton van es nem latja a vilagot.
2010. nov. 13. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Picit megemelheted, de a feje ne legyen függőlegesen. kb. 30-45 fokban. Ne essen rá a feje súlya a gerincére mert azt még nem tudja tartani. A hátát támaszd meg.
2010. nov. 13. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, igy tartom a karomban, de ha agyba egybol lefektetem, ordit. ki kell tamasszam h ne legyen vizszintesen. akkor ez nem artalmas, ugye?
2010. nov. 13. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Valahol azt olvastam, hogy azért nem jó felemelni a fejét, mert így nem tud erősődni. Vagyis ha háton vagy hason van, akkor ahhoz, hogy körbeláson (pl. a családtagokat vagy hangok után figyeljen) muszály erőlködnie és így erősödnek, de ha felemeled a fejét akkor mindent lát és nincs arra "kényszerítve, hogy emelgesse a fejét.
2010. nov. 13. 18:39
 4/7 anonim válasza:

A mi kisfiùnk is mindig reklamált ha kimaradt vmiből. :)

Mi vettünk a vaterán használtan pár ezer forintért baba pihenőszéket. Ajánlom nagyon!!! Nagyon tetszett a kicsinek. Állítható a háttámlája, és hintáztatni is lehet benne, valamint be is lehet kötni hogy ki ne essen belőle. Nézegesd meg őket te is.

Vagy tedd be őt az autósülésbe, abból is tud nézelődni.

Jó babázást!

2010. nov. 13. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:

pocakra tegyed, szépen meg fogja ő emelni a fejét ha azt veszi észre, hogy hiába reklamál :)

ültetni nem ültetném a helyedben, persze az öledben ücsöröghet megtámasztva de azt se túl sokat

2010. nov. 13. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Az idejekorán ülztetett, jártatott stb babák jó része később gerincferdüléssel köszön vissza. :-( A gyógytornász mondta, ő már csak ért hozzá. A pihenőszék jó ötlet, abból kilát. Párnával nem támaszd ki, az nem jó neki. Inkább tedd hasra, hogy kiemelje a fejét. Jó motiváció, ha látni akar, de a megoldás nem az, hogy ülteted.
2010. nov. 13. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:
ertem, koszonom a valaszokat!
2010. nov. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!