A kisfiam 9 hónapos, még naponta többször szopik. Még ezért nem jött meg a mensim. Terveznénk a 2. gyereket, de a szopi miatt nem lehet?
A szoptatás nem akadálya terhességnek, a barátnőm folyamatosan majdnem 4 évig szoptatott :-) egymás után jöttek a babók..
próbálkozzatok, ha nem szedsz gyógyszert teherbe eshetsz, attól függ milyen a szervezeted...
Sajnos én nem szoptatok már 1 hónapja,a lányom 10 hónapos. Szeretnénk tesót, de eddig se mensi, se terhesség... :-(
Nektek sok sikert!!!
igen, attól nem jön.
de állítólag lehet úgy is teherbe esni, ha nem menstruál az ember (védőnőm mondta).
nálam is ez volt 11 hótól elkezdtem leépíteni a szopikat, mert már kistesót szeretnénk. akkor jött meg, amikor már csak napi 1x szoptattam, ez több mint 1 évnél volt.
úgy építettük le a szopikat, hogy 10 hósan elkezdtem előbb etetni, utána szoptatni. aztán 1 étkezés után már nem volt szopi, aztán 2 után nem...
lányomnak nem volt gondja vele. ő nagyon szeret enni is. neki mindegy, csak kaja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!