Hallottátok hogy egy drogos anyuka kimosta a mosógépben a pár hetes kisbabáját?
Blikkben olvastam...
Belőtte magát és nem vette észre hogy a szennyes ruhák közé fogta a babát is és meghalt a kis csöpp gyerek:-(
Hogy lehet hogy ilyenek megtörténnek?????
Ok,hogy Amerikában történt a dolog de hol volt a védőnő vagy a család??
En ugy tudom Amerikaba nincs vedono. Legalabbis itt Kanadaba nincs ebbol gondolom de nyugodtan javitsatok ki ha rosszul tudom. Orulnek neki ha lenne itt vedono,bar sok kerdesbe olvastam,hogy sokszor nem hasznosak de en is ugy gondolom,hogy az ilyen tragediakat ki lehetne kerulni egy vedonovel. Egy drogos emberen latszik,hogy drogzik,valoszinu az ilyen csaladot a vedono es a csalad gondozo is figyelne vagy gyakrabban meglatogatna. Remelem nem vagyok naiv ilyen teren.
Viszont ez borzaszto a siras folytogatja a torkomat. Nekem 16 honapos a kicsi fiam de a baratnom pici lanya 1,5 honapos...meg belegondolni is rosz.
De miota szultem engem nagyon erzekenyen erint ez a tema,mindig megolelem a fiam vagy megnezem ha alszik,hogy leellenorizzem,hogy minden rendbe van-e vele.
Ja es remelem az "anya" kap ezert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!