Mikor tanulja meg egy baba kihúzni a takaró alól a kezét?
Figyelt kérdés
9,5 hónapos fiam kezét nem takarhatom be éjszakára, mert ha felemeli a kezét, az arcára húzza a takarót. Illetve, ha magam mellé veszem az ágyba, és betakarom az egyik kezét, csak a másikkal tapogat. A betakart kezét akkor használja csak újra, ha lehúzom róla a takarót. Mennyi idősen tudják azt a babák, hogy ha vállig betakarod, hogy a karja ne fázzon meg, ösztönösen ki tudja dugni a kezét a takaró alól?2010. nov. 12. 21:30
1/4 anonim válasza:
Hát az én kisfiam nem szereti, ha be van takarva a keze, Ő rögtön kihúzza, és a "hóna alá dobja". :) 10 hónapos
2/4 anonim válasza:
nem is tudom pontosan, úgy 8-9 hónapos kora körül jött rá.
3/4 anonim válasza:
az én lányom 8 hónapos, de már jó ideje kihúzza a kezét...
4/4 anonim válasza:
az én fiam már kb. 4 hónapos korától kihúzza a kezét a takaró alól. Utálja, ha betakarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!