Hány nap alatt tanulja meg egy 3 hós baba ez egyedül elalvást?
Hát szertintem ezt nem most kellene elkezdeni. Ha eddig nem egyedül aludt el, sztem nehéz lesz most rászoktatni.
Eddig hol aludt el? Ölben? Ringatva?
Mi születése napjától fürcsi és vacsi után letettük a kiságyba és hagytuk hogy magától elaludjon. Néha volt egy kis sírás, de aztán megszokta és ez a természetes neki. Most 5 hónapos és még működik. :)
Első vagyok...napközben mi is babakocsiban alszunk, de este szigorúan magától.
Mondjuk sajna mi tápszeresek vagyunk 2 hetes kora óta, így lehet nekem egyszerűbb (nem cicifüggő) :) Bár az lenne!
Szia!
Pont jókor kezded az egyedül alvásra szoktatást. Szerintem korábban nem is érett rá.
Én is most szoktattam a fiam egyedül alvásra (4 hós). Beteszem a kiságyba, s megsimogatom, ha sír felveszem, megnyugtatom, majd visszateszem. S nemsokára alszik. Sosem hagyom sírni, inkább többször felveszem. A kiságyat csak alvásra használom, amikor nem alszik velem van a nappaliban. Egy hét alatt megszokta az önálló alvást, pedig előtte altattam az ölemben. Ha kicsi korában letettem mindig sírt, s nem akartam, hogy elveszítse a bizalmát bennem, így sosem hagytam sírni.
Nekem bevált, hogy 3-4 hónaposan szoktattam a gyerekeimet az önálló alvásra.
4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!