Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb. Milyen idős korában...

Kb. Milyen idős korában tanulja meg egy baba egyedül fogni a cumis üveget és egyedül a szájába tenni a cumiját?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szia!

A cumit már úgy 4,5 hónaposan magának tette be, a cumisüveget meg kb. 9 hónaposan fogta meg úgy először, hogy ivott magától.

2010. márc. 26. 15:49
 2/11 A kérdező kommentje:

hmm...

az én fiam nem akarja magának betenni a cumit,csak fordítva és rágja.A cumis üveget meg nem fogja magának...és nem is érdekli hogy magának fogja.

9 hós múlt

2010. márc. 26. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
én is csodálkoztam, de pl. a cumira is magától jött rá, meg az üveget is fogdosta már előtte, aztán 1x kivette a kezemből. Én nem adtam volna neki oda, csak néztem egyet....A Te babád is biztosan rájön idővel, nyugi, okoskák ők!:)
2010. márc. 26. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Az én kisfiam kb. 8honapos korátol rakja be magának a cumit,a teát pedig kb. 11honaposan kezdte egyedül inni. Viszont a tejesüveget meg nem fogná,hogy egyedül igya.. 13honapos.

Üdv. Ildi

2010. márc. 26. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azért nem fogja a cumisüveget mert nem érdekli, vagy lusta mert tudja hogy úgyis megteszed helyette. Az én lányom is 9 hós, a cumisüveget és a csőröst megfogja és a szájához is teszi, de inni nem tud belőle mert arra még nem jött rá hogy meg kell dönteni. A cumit 5 hónaposan be tudta venni, de sajnos éjszaka még nem tudja.
2010. márc. 26. 16:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hátha akkor lassan ő is megfogja magának.

2010. márc. 26. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztat, mert mi is 9 hónaposak vagyunk, és a cumit szintén csak rágicsálja a fogókánál, a cumisüveget is csak megfogja, rágja a cuclit, és néha szívja, de nem dönti meg, mert arra még nem jött rá, hogyan kell belőle inni. :-)) Remélem azért lassacskán belejönnek.
2010. márc. 26. 16:28
 8/11 anonim ***** válasza:
mi barátnőméknél voltunk,és ott látta a vele egyidős babótól azóta egyedűl iszik a csőrös pohárból.(de ő már 15 hónapos.)a cumit pedig nagyon régóta egyedül veszi a szájába.
2010. márc. 26. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Cumit kb. 4,5-5 hónapos korától magának teszi be, a teás cumisüveget megfogja, abból iszik egyedül, de a nagyot nem. Néha kaparássza, de nem fogja meg.

6 hónapos fiúcska anyukája

2010. márc. 26. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam nem cumizik,de a cumisüveget 9 hónapos kora óta fogja egyedül.
2010. márc. 26. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!