Megnyugtatnátok? Elestem a fiammal.
Jöttem fel a lakáson belüli lépcsőn, és valahogy kiléptem a papucsból, vagy nem tudom, és hasra éstem, de a fiam a kezembe volt, magamhoz szorítottam, és a kezem felfogta az esést, de a feje egy picit koppant. Egyből felsírt, hívtam a dokit,kérdezte hogy hányt e , mondtam hogy nem, mondta ha mozog keze, lába , és nem bányadt akkor minden ok.
Itt volt anyám is, na ő sivítozott, de jó kedvű a fiam, ugyanúgy gőgicsélt, "dumált", próbálkozott a mászással, szopizott rendesen,pancsizott. Most már alszik, mindig ilyenkor szokott. Semmi szokatlan, de én most kezdek kiborulni, szörnyű volt, egyedül vagyok itthon. Ugye nem lesz baja, olyan szarul érzem magam.
Emese
Köszi, már egy picit jobb!
21:07- ahogy elképzeltem ti sem eshettetek kicsit...
21:53: anyósom azzal "nyugtatott" hogy a sógorom 1 éves koráig 12 *esett le az ágyról...azt mondta ha 1 mp elfordult a sógorom le is esett az ágyról...semmi baja, mára már felnőtt
21:59: az én bokám lila és be van dagadva,mert ott ütötte meg a lépcső, kíváncsi vagyok reggel tudok e lábra állni. Pedig menni akartunk nézelődni az IKEA ba, majd kiderül. De az a lényeg hogy a fiam jól van.Szegénykémnek első olyan sírása volt ahol a könnye is kicsordult.:-( Mondjuk biztos meg is ijedt az eséstől is meg attól hogy anyum elkezdett jajveszékelni,én meg ráordítottam, hogy fogja be ne sivítozzon. Nem szokta meg ezt a hangot tőlem szerintem. :-)
Biztos megijedt ès azèrt sìrt, szerintem :( sajnalom ami törtènt, de bàrmennyire is figyelsz, bàrmikor törtènhet baleset.
Èn èpp tegnap "lèpcsöztettem" meg a 11 hòs lànyom. Megcsùsztam, hanyatt vàgòdtam - gyerekkel a karomban ès totyogtunk lefelè :P Neki semmi baja nem lett, mèg csak meg sem ijedt, èn meg azt sem tudom,h merre jajjgassak :P
olyan furcsa, hogy míg picik minden apróságtól megijedünk, mire túl jutunk a feláll és már le is ül időszakon, 5 infarktuson vagyunk túl és már a megőszült hajunk is kihullott, aztán történik valami és már nem is ijedünk meg mindenen annyira.
ez egy szerencsétlen baleset volt, ne okold magad, nem lesz semmi baj!!!!
a legrosszabb, hogy még sok hasonló lesz :(
én babám 1 éves, ha leesik az ágyról, jól kinevetem, akkor látja, hogy nincs baj, így játszik tovább. persze azért nem egyszerű nevetni olyankor de muszáj kicsit lazábbnak lenni mert ha látja, hogy megijedtél...
hú, jól eltértem a választól, bocsi :)
szia!
na, hogy vagytok?
az én fiam 4 hónaposan esett le a pelenkázóról, felrepedt a szája (pedig hátára esettt....) és ömlött a vér belőle. rohasntunk az ügyeletre, vörösre bőgtem magam mire odaértünk. a gyerekorvos annyit mondott csak, nagyon kedvesen, hogy ne aggódjak, semmi baja nem lesz, és meglátom, a 4. gyerekkel ha ilyen történik, eszembe se jut majd kórházba rohanni.
tényleg nem lett semmi baja, 3 nap alatt behegedt az ajkán a seb és nem is látszott semmi. azóta további 2 alkalommal esett le az ágyról, mindkétszer mellette ültem, de valahogy a fizika törvényeinek teljesen ellentmondóan mozog néha, nem is értem hogyan tudott leesni. és még csak 9 hónapos. mostmár nem teszem szegényt az ágyra, csak a pléden, a földön játszhat.
Sziasztok, jól vagyunk, mármint a fiam tökéletesen, elmentünk csavarogni, kapott egy ajándékot is :-) Annyira jól van hogy ma eddig összesen 50 percet aludt, és nagyon virgonc most is. De azért is, mert egész nap mentünk, kíváncsi vagyok hogyan húzzuk ki fürdésig, mert nem úgy tűnik, mint aki aludni akar :-) Csajozott a drágám a boltokba,annyira édes volt, mondtam is a bátyámnak, hogy ha csajozni akar, akkor a fiamat elviheti sétálni :-)
Lényeg őt nem viselte meg de én is jobban vagyok, a bokám fáj, meg lila de inkább nekem legyen bajom,mint neki :-)
Olyan rendesek voltatok! :-)
Az volt a rossz inkább,hogy miattam történt, én voltam a hibás,de olan jó hogy minden ok.
Bírom ezt az ügyeletet,annyira bosszant!!Mindig,mindenre,mindenkinek azt mondják h ugyan minek mentek be!?Mégis,szerintük mi lenne az a helyzet,amikor már megengedett h a gyereket bevigye,és zavarhatja őméltóságukat??Nem azért vannak ők,h ha vmi baj van,akkor ott legyenek??Áhh,csak bosszantom magam.
Örülök h jól vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!