Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnyugtatnátok? Borzasztóan...

Megnyugtatnátok? Borzasztóan félek.

Figyelt kérdés

7 hónapos kisfiamnak 1 hónapja hőemelkedése van.max 37.6.

Dr nő folyamatosan vizsgálta nem talált semmit.2 féle antibiotikumot is kapott,de maradt a hőemelkedés.A pisi vizsgálat negatív.Holnap megyünk vérvételre,mellkas rtg-re,és fül-orr-gégészetre.

nagyon félek hogy valami baj van........én nem bírnám ki ha a kis életemnek bármi baja kiderülne........

Mi lehet a baja?hisze gy jó kedvű,örökmozgó,jó evő,kiegyensúlyozott baba?Nagyon félek...........

2010. febr. 23. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
jajjistenem...szegény manó.sajnos nemtudom mi lehet a baj.tiszta szívből remélem hogy minden rendben lesz..majd írj mi lett.szorítok értetek
2010. febr. 23. 22:08
 2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm:(,írni fogok.
2010. febr. 23. 22:13
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom írni, hogy mielőbb gyógyuljatok meg!!! El tudom képzelni mit érzel. Mi 1 hétig voltunk kórházba, de én szinte minden nap sírtam, mert csak az infúziót adták, de azt nem mondták meg mi a baj, mitől hányt. Nagyon sajnállak titeket ( tudom ez nem segít). Várjuk a vizsgálatok eredményét.
2010. febr. 23. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a láz/hőemelkedés valamiféle gyulladásra utalhat. Pont ezért küldenek vizsgálatokra. De egy hónap az tényleg sok idő, ennyi ideig biztos, hogy pl. nem a foga miatt van. De egy fülgyulladás okozhat ilyesmit. Biztos nehéz, de próbálj megnyugodni, hamarosan túl lesztek a vizsgálatokon és akkor már az orvos is tud vmit mondani. Sőt a fül-orr-gégészeten, azonnal megmondják, hogy mi a helyzet, ott már holnap választ kapsz. A legjobbakat kívánom nektek és nagyon jó egészséget!
2010. febr. 23. 22:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak a 2 első foga kibújása előtt szinte állandóan 37.3-at mértünk (homlokán). Jó pár hét volt...Sőt.

Esetleg nem lehet, hogy ez a probléma???

2010. febr. 23. 22:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is a fogak kibujasanal jelentkezett tartos hoemelkedes, bar ezt a lehetoseget biztosan kizarta a vedono. Ha az orvos nem talalt semmit akkor ne is aggodj. A legjobbakat nektek!!!
2010. febr. 23. 22:35
 7/15 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm,jól esnek a kedves szavak,Azt mondta dr nő is hogy jön a foga,először arra gondolt,mert nagyon duzzadt az ínye,de eddig még nincs neki.

napközben 37.1-37.3 szokott neki lenni,estére megy fel 37,6-ra.

szerintetek a foga is okozhatja?ennyire sok ideig?

2010. febr. 23. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:

22:30 vagyok. Én nem vagyok orvos, de nekünk is hasonló az esetünk, mint nektek. Csak mi nem fordultunk emiatt dokihoz. Miután kijött az első 2 (alsó) foga, "normalizálódott" a helyzet :) A babáknak amúgy is picit magasabb a testhőjük (ha jól tudom), és még a sírással is lehet rajta turbózni :)

Örülj neki, hogy nem találtak semmit. Szerintem ha kibújtak a fogai és utána is hőemelkedése van, akkor érdemes alaposabban kivizsgálni!

Minden jót nektek!

Azért majd írj, én rendszeres látogató vagyok :)

*L*, egy másfél fogú gyermek anyucija :)

2010. febr. 23. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Remelem csak a fogak miatt van a laza a kicsinek. Holnap gondolok ratok!!!

Kicsit sokallom az 1 honapot, hogy eddig meg nem kuldott vizsgalatra a doki.

Majd irjal.

2010. febr. 23. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet a foga!
2010. febr. 24. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!