Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnyugtatnátok? Borzasztóan...

Megnyugtatnátok? Borzasztóan félek.

Figyelt kérdés

7 hónapos kisfiamnak 1 hónapja hőemelkedése van.max 37.6.

Dr nő folyamatosan vizsgálta nem talált semmit.2 féle antibiotikumot is kapott,de maradt a hőemelkedés.A pisi vizsgálat negatív.Holnap megyünk vérvételre,mellkas rtg-re,és fül-orr-gégészetre.

nagyon félek hogy valami baj van........én nem bírnám ki ha a kis életemnek bármi baja kiderülne........

Mi lehet a baja?hisze gy jó kedvű,örökmozgó,jó evő,kiegyensúlyozott baba?Nagyon félek...........

2010. febr. 23. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 3 éve volt ilyen (folyamatos hőemelkedés de semmi egyéb panaszom) fél évig jártam vérvételre mire kiderült: a cicától, de nem toxo péazmozis hanem toxo cara.

Esetleg ha van kutya, macska a közelben érdemes megnézni.

2010. febr. 24. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
nálunk is gaykran van ez, a foga miatt van, legalábbis nálunk. szinte mindig magasabb a hője, mint a 36,6.
2010. febr. 24. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam alaphője eleve magas. Szinte mindig 37 feletti. Nekünk a doktornő azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, vannak ilyen babák. Szemmel láthatólag semmi baja. Aztán lázmérőt váltottunk és az jóval kevesebbet mér. 3 másodperces lázmérőt használtunk eleinte, hogy ne kínozzuk sokáig a babát, de úgy tűnik, hogy pontatlan. Pedig összekalibráltam a többi lázmérőnkkel, de hónaljban, és ott rendesen mért. Popsiban viszont többet mér. Most egy sima digitálist használunk. Próbáljátok meg ti is több félével mérni, mert lehet, hogy nálatok is ez a probléma.
2010. febr. 24. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:
nah mi történt??
2010. febr. 24. 16:51
 15/15 A kérdező kommentje:

A mai röntgen alapján kétoldali tüdőgyulladás ábrázolódott kisfiamnál :(!!!!!!

Hát mit is mondjak...nem köhög,nincs magas láza,teljesen l van,"csak" hőemelkedése van.És tessék-tüdőgyulladás!A vérvétel holnapra lesz meg!

Gondoltátok volna?Dr nő is teljesen hihetetlennek tartja,hiszen heti egyszer hallgatta a tüdejét-tegnap is-és teljesen tiszta légzési hang.

Ez derült ki.

Nagyon nagyon köszönöm,hogy írtatok,s aggódtatok,igazán jól esett,s jól esik!

Aki írta az állatot,mármint macska vagy kutya,azért ennek utána fogok kérdezni,mert egy kutyánk van!És köszönöm ezt a tanácsot is!

Mindenkienk további szép napot!!!!!Hálás vagyok nektek!

2010. febr. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!