Madárberkenye magotok kikelt?
Figyelt kérdés
Most olvastam a régi kérdéseimet, és el is felejtettem, hogy kaptunk ilyen magot a kórházban. Nekem nem lett belőlle semmi. Van akinek sikerült?2010. nov. 12. 16:51
1/12 anonim válasza:
szerintem el sem ültettem vagy ha igen nem sokáig huzta mert a lakásban nincs nyoma:-))
2/12 anonim válasza:
Bocs, OFF! Kaptatok magot a korhazban?? En nem. Vagyy csak bizonyos varosokban szokas ez?
3/12 anonim válasza:
kedves utolsó! Látod én nem es emlékszem hol kaptuk vagy a kórházban vagy valami ingyenes bemutatócsomagban volt...
(Budapest)
4/12 anonim válasza:
Nekünk sem lett semmi belőle, lassan már 3 éves lesz a fiam.
5/12 A kérdező kommentje:
Szia! A csomagba volt amit a kórházban kaptunk, egy képeslapra ragasztva, ha jól emlékszem! Mi szombathelyiek vagyunk, itt mindenki kapott!
2010. nov. 13. 12:54
6/12 anonim válasza:
Off. Ne haragudjatok, de megkérdezhetem, hogy az mire jó? Anyukámék udvarában van, de nem hallottam még ilyet. Előre is köszönöm!
9/12 anonim válasza:
Ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
10/12 anonim válasza:
utolsót én írtam, 17:39-esnek :)
én is offolok:
mi volt azzal a maggal? mert pl sört kaptunk, mert az tejet termel. de a magnak mi értelme volt? vagy csak hogy ültess egy fát a babád születése alkalmából? engem is nagyon érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!