Tul laza izomzat? Akkor nagy a baj? Hogy segítsem? Nagyon megijedtem! 8,5hós
09:52 es vagyok
Kedves nemetorszagi anyuka ... ott is van tornaztatas es sokkal komolyabban veszik a gyerekek mozgasfejlodeset mint magyarba. Szivbol remelem hogy azert nem tudsz semmit az ottani gyogytornakrol mert meg nem volt ra szukseged. ha egy gyerek kihagy valamilyen mozgast az igenis baj persze lehet hogy kinovi ugy ahogy nekunk mondtak 6 hosan de ez nem valoszinu (mi most vagyunk 21 hosak es nem ulunk nem jarunk). ok nem csinaljak a devenyit meg a peto modszert ok a hagyomanyos kinetot csinaljak ami abbol all hogy a gyereket "kenyszerited" a mozgasra...huzod nyuzod szegenyt addig amig meg nem szokja azt a mozgasformat es gyedul is csinalni fogja.
A válasz megírásának időpontja: 11-12 16:57 vagyok
Nálunk is laza volt az izomzat, úgy mondta a tornász, hogy szinte még izmai sincsenek...
Ha nem jutunk tornára (ami mint írtam, ingyenes), nem tudom hol tartanánk, de tuti nem itt. Ő mondta, hogy már elég korán vannak jelei, ha egy baba tónustalan, de sok doki nem foglalkozik vele. Vigyétek el tornára, hidd el, rengeteget tudnak segíteni neki!
És a cipőhasználatot még mindig nem értem:) Ha még nem áll fel, nem jár, nem értem miért cipőbe nyomorítani a lábát. De tényleg, a doki biztos tudja.
2 gy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!