Mit jelent az hogy kötött izomzat? Mik a külső jelei?
Nem mert külföldön lakunk. A doki szerint minden rendben van vele, ráadásul két gyerekorvos is nézi havonta, egy kötelező és egy magán. Csak engem nem hagy nyugodni nagyon, mert 6 hónapos és még nem nagyon forgott, csak ha kicsit rásegitünk. De szerintük ez normális még ebben a korban.
És mostmár kezdek idegeskedni, mert ma volt itt egy barátnőm, a kezébe vette és azt mondta olyan furcsa fogni az ő unokaöccse után, mintha úgy feszülne a teste a karjában.
Az én lányomnak is kötött az izomzata.Mi is járunk dévény tornára.
Ajánlom vidd a babád egy gyógytornászhoz(rontani nem tud rajta csak javítani)
Hátrafeszíti a kezét,és pelenkázáskor a lábát megfeszíti.
Meg a doki is mondta.
Pelenkázáskor nekem is ezt szokta csinálni. Én elvinném gyógytornászhoz, de a férjemmel megint összeveszek, mert ő csak a dokinak hisz, és ha a doki azt mondja rendben van az szentirás. És szerinte én meg csak össze vissza aggódok feleslegesen és olvasgatok hülyeségeket.
De most komolyan, ezt egy dokinak nem kéne észrevennie? (ráadásul kettőnek)
22:18 és 22:25 vagyok.
Igen ezt egy dokinak észre kéne vennie,nekünk az első perctől megmondta a gyerekorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!