Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet a kis fülének?...

Mi baja lehet a kis fülének? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
16,5 hónapos a kisfiam.Kb.:két napja észre vettem,hogy a bal füle olyan mintha hámlana,de ma reggel láttam,hogy az egész hallójárata tiszta fehér,fülzsír nem látszik.Délután viszem dokihoz,de addig is érdekelne,hogy volt-e vkinek vmi hasonló?Olyan,mintha nagyon ki lenne száradva,sokszor akarja piszkálni a kisujjával.Ahallásán nem vettem észre semmi hiányosságot.Szerintetek?Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
2010. nov. 12. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én 3 hónapos babámnak volt hasonlója, vagyis van a mai napig. De nem fehér, hanem sárgás, minden nap. (Nem hiszem, hogy fülzsír lenne)Száraz sárga darabkák. Babaolajjal szoktam kenni, mert a füle töve is ki szokott repedezni. Nézd meg, hogy a füle hátulja, és a füle teteje ki van e repedve, meg nálam még a karéja is ki volt repedve. Ha kenem babaolajjal, vagy a popsi kenőcsével, akkor egy -két nap, és helyre jön.
2010. nov. 12. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyem meg a pici fülét. Lehet ekcémás, Csak gondolom, főleg ha viszket neki.
2010. nov. 12. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy ki van száradva, vagy valami koszmó szerűség lehet, próbáld ki, hogy bekened olajjal,rajt hagyod kicsit, aztán lemosod. Persze a dokival nézesd meg mindenképpen.
2010. nov. 12. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a babaolaj jutott először eszembe. Nálunk is volt ilyen, de olajozásra elmúlt (tény, hogy akkor még újszülött volt).
2010. nov. 12. 08:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Remélem semmi baj nem lesz a fülével.
2010. nov. 12. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!