Mi baja a kutyim fülének?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves németjuhász-husky keverék kutyám. Egy-két hónapja megfigyeltem, h jobb fülét vakargatja állandoan, és amikor megvakarja, nyüszit is, gondolom fáj neki. Nem nagyon engedi h belenézzek, gndolom ezt is emiatt, de sikerült már belekukkantanom, és tele van vöröses-barnás fülzsírral. Nem engedi h kipucoljam v bármi mást is csináljak vele. Mit tegyek? Vigyem állatorvoshoz, vagy van vkinek vmi jo tanácsa?2009. szept. 24. 18:30
1/4 anonim válasza:
szia. az én kutyimnak is volt ilyen fülproblémája. elvittük állatdokihoz és ő kipucolta neki szépen.(nem drága)
2/4 anonim válasza:
Vidd el sürgősen állatorvoshoz, két hónap alatt nagyon nagy gáz lehet a fülével. Lehet hogy toklász ment bele és begyulladt. Vagy esetleg víz csorgott bele, de mindenképp állatorvos amilyen hamar csak tudod!
3/4 anonim válasza:
Sürgősen állatorvoshoz!! Ha már vöröses-barnás váladékot látsz a fülében, az nem csak egy egyszerű fülgyulladás, hanem komoly gond van vele. Akár a hallását is elveszítheti arra az oldalára.
4/4 anonim válasza:
Vagy vidd el állatorvoshoz,vagy pedig tisztisd ki te,a következőképpen.
Simitsd el a szört a kutyi füléből,malyd egy cseppentővel jutass a hallójáratba egy kevés fültisztító olajat.Dörzsöld meg a kutyi fültövét,hogy szétfollyon az olaj,malyd tisztisd meg a hallójárat környékét egy darab vattával.SEMMIKÉPP SE NYÚLJ A HALLÓJÁRATÁBA!!!
Én inkább az állatorvost választanám,de szért ezt is leírtam.Ha bármi kérdésed van a kutyákkal kapcsolatban csak írj nekem,és ha tudok válaszolok.
Üdv:Anita alias Saszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!