Kislányotok mennyit hízott 10 és 11, illetve 11 és 12 hónapos kora között?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 16:06
2/10 A kérdező kommentje:
Először is köszi a választ. Azért kérdezem, mert a lányom egyszer elég sokat hízik (500 g), a következő hónapban meg szinte semmit (50 g). (nem volt beteg, és a mozgásfejlődésében sem volt most semmi észrevehető újdonság) Arra vagyok kíváncsi, másoknál hogy van ez, folyamatos a gyarapodás, vagy ilyen összevissza, mint nálunk.
2010. nov. 11. 16:15
3/10 anonim válasza:
10-11 hónap között 100g-ot hízott, 11 és 12 hónapos kora között 500g-ot hízott a lányom.
4/10 Bea24 válasza:
Nem tudom, sosem néztem havonta, hogy mennyit hízik, mert csak aggódnék állandóan.Felesleges. Ha jókedvű, étvágyú a babád, nem beteg, akkor nem kell aggódni és figyelni a dekákat.
5/10 anonim válasza:
Én sem néztem, hogy mennyit hízik, de 1 éves kora körül lényegesen lelassul a gyarapodásuk.
6/10 anonim válasza:
Nekem még az is volt, hogy fogyott, mert jött a foga, és nem nagyon akart enni. Kérdeztem is a dokit, de azt mondta, hogy épp elég nagy, ne aggódjak. 11 kg körül volt akkor.
7/10 anonim válasza:
10-11 hónap között semmit nem hízott, 11-12 hónap között 200g-ot.
8/10 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem, hogy ebben az időszakban mennyit hízott, de azt vettem észre, hogy egyik hónapban inkább a súlya nő, a következőben pedig hosszra nő.
Nem lehet, hogy amikor nem hízik a lányod, akkor többet nő centiben?
9/10 anonim válasza:
10 hó: 9030 gramm (79 cm)
11 hó: 9400 gramm (80 cm)
12 hó: 9650 gramm (81 cm)
Jelenleg 20 hónapos, 13 kg és 86 cm.
10/10 anonim válasza:
előző
nekem 11 hónapos koráig havonta nagyjából fél kilókat hízott, kicsit lelassult, aztán megint belehúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!