Egy baba köhöghet csak azért hogy magára vonja a figyelmet?
Figyelt kérdés
Biztos hogy nem beteg! Nekem úgy tűnik mintha azért csinálná hogy figyeljünk rá, mert utána egyből abbahagyja. Volt másnál is ilyen?2010. nov. 11. 13:46
1/12 anonim válasza:
fiam csinálta kb 8-10 hónapos korában:-)
2/12 anonim válasza:
Jaj, az enyém 19 hós és köhécsel, ha olyanja van. Olyankor mi visszaköhécselünk és jót nevet rajta. :)
Ha nem nyel nehezebben, nem fájlalja a torkát, az nem piros, nem száraz a torka (pl. szomjas), akkor sztem figyelemvonzás a cél. :)
3/12 anonim válasza:
De jó! Már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok a gonosz anya, mert én is azt vettem észre, hogy csak addig köhög, míg oda nem figyelünk rá, és ezért nem rohantam vele orvoshoz. Más tünete neki sincs, úgyhogy tuti nem beteg.
Milyen kis ravaszok! :))) Az én fiam 9 hónapos, és nem rég kezdte ezt a fajta figyelem felhívást!
4/12 anonim válasza:
Hajaj, de még mennyire, az én babám is, amint megtanulta, folyton csinálta, hogy utánozzon bennünket és örüljünk, hogy milyen ügyi....
5/12 anonim válasza:
Az én lányom is csinálta 5-8 hónaposan, főleg ha vigyorogtunk, nevettünk, akkor újra köhögött!
6/12 anonim válasza:
Nálunk is ez megy állandóan, műköhögés, műnevetés. Ha kérjük már magától is csinálja, aztán nevetünk rajta egy jót. :)
10/12 anonim válasza:
Igen,a mienk is szokot :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!