Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiatok kukiját milyen...

Kisfiatok kukiját milyen olajjal kenitek?

Figyelt kérdés
Nekem vnő és orvos is olívaolajat mondott. Vagy inkánn babaolajjal csináljam?
2010. nov. 11. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, ezt még nem hallottam. Ha nincs semmi betegsége, szerintem nem kell külön kenegetni semmivel, én a fiamat nivea babakrémmel krémezem minden fürdés után, szerintem tökéletes.
2010. nov. 11. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Sosem kentem semmilyen olajjal.
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekünk nem mondtak soha olajat. A fityma tágítása miatt kérdezed? Nekünk tegnap nézték épp, a fiam 2 éves, és azt mondták, hogy rendben lesz, de a fürdővízben mindig húzogassam neki, hogy ne legyen alatta váladék.
 4/9 anonim ***** válasza:
miért?
2010. nov. 11. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:

előző

krémezni sem krémezteme egyiket sem, max az arcukat fürdetőkrémmel

olyan szép, egészséges bőrük bvan, felesleges mindeféle vacakkal korán elrontani

2010. nov. 11. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:
előző a második voltam
2010. nov. 11. 13:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyobb fiamnak elggé le volt tapadva, ezt szeretném elkerülni. Mondtá, hogy fürdés előtt fültisztítóval kenjek rá egy kicsit, majd fürdésnél mossam le.
2010. nov. 11. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt még én sem hallottam. hol kened? Mert ha nem tudod felhúzni a fitymáját, akkor nem is értem mire lehet jó.

Esetleg ha fel tudod húzni, akkor talán arra jó lehet, hogy ne tapadjon vissza. Én sem kenem, de nem is kenném. Még a végén a húgycsövébe is bejut. Vagy esetleg alámegy a bőr alá, aztán meg betokosodik. Erre azért kiváncsi lennék, milyen indokot mondtak, hogy miért kell kenni. Az ismerősi körömben rákérdeztem, senki sem hallott ilyet és nem is kente.

2010. nov. 11. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:

2 fiam van, de ilyet még sosem hallottam!

A kukit nem szabad kenegetni.

2010. nov. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!