Kisfiatok kukiját milyen olajjal kenitek?
Figyelt kérdés
Nekem vnő és orvos is olívaolajat mondott. Vagy inkánn babaolajjal csináljam?2010. nov. 11. 13:19
1/9 anonim válasza:
Hehe, ezt még nem hallottam. Ha nincs semmi betegsége, szerintem nem kell külön kenegetni semmivel, én a fiamat nivea babakrémmel krémezem minden fürdés után, szerintem tökéletes.
3/9 anonim válasza:
Nekünk nem mondtak soha olajat. A fityma tágítása miatt kérdezed? Nekünk tegnap nézték épp, a fiam 2 éves, és azt mondták, hogy rendben lesz, de a fürdővízben mindig húzogassam neki, hogy ne legyen alatta váladék.
5/9 anonim válasza:
előző
krémezni sem krémezteme egyiket sem, max az arcukat fürdetőkrémmel
olyan szép, egészséges bőrük bvan, felesleges mindeféle vacakkal korán elrontani
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyobb fiamnak elggé le volt tapadva, ezt szeretném elkerülni. Mondtá, hogy fürdés előtt fültisztítóval kenjek rá egy kicsit, majd fürdésnél mossam le.
2010. nov. 11. 13:28
8/9 anonim válasza:
Ezt még én sem hallottam. hol kened? Mert ha nem tudod felhúzni a fitymáját, akkor nem is értem mire lehet jó.
Esetleg ha fel tudod húzni, akkor talán arra jó lehet, hogy ne tapadjon vissza. Én sem kenem, de nem is kenném. Még a végén a húgycsövébe is bejut. Vagy esetleg alámegy a bőr alá, aztán meg betokosodik. Erre azért kiváncsi lennék, milyen indokot mondtak, hogy miért kell kenni. Az ismerősi körömben rákérdeztem, senki sem hallott ilyet és nem is kente.
9/9 anonim válasza:
2 fiam van, de ilyet még sosem hallottam!
A kukit nem szabad kenegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!