Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem hízott a babám! Mit tegyek?

Nem hízott a babám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kislányom, anyatejes. Nem hízott az elmúlt hónapban. Doki azt mondta, hogy 2 óránként szopiztassam, és 1 hét múlva újra méri. De nem kell neki olyan sűrűn. Eszik 2 kortyot, aztán csak mosolyog rám. 4 óránként eszik.
2009. jan. 10. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én 5 és fél hónapos babámra is ezt mondták, és azt javasolták, hogy elkezdhetjük a gyümölcsöket és a főzelékeket. Jövő héten megyünk méretni, mennyit hízott. Szerintem ez így jobb, mintha tápszerrel etetném. Nem sértésnek mondtam, senki ne vegye magára! Ne aggódj!
2009. jan. 10. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nekem pont az ellenkezőjét mondta a doki. Rákérdeztem hogy adhatok-e neki gyümit meg ilyesmit. Azt mondta, hogy ha nem fog hízni úgy, hogy gyakrabban szopiztatom, akkor ír fel tápszert pótlásnak, mást ne adja neki. Nem vagyok tápszer ellenes, első babámnál 5 hét után elment a tejem, így ő tápszeres volt. De szerintem nem árok neki, ha adok neki mostmár " rendes " kaját is.
2009. jan. 10. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk ugyanez volt a helyzet. a 4. hónapról az 5.-re nem hízott egy grammot sem.( Ő sem volt nyűgös, síros)

A doktornéni nekünk is szt javasolta, hogy adjak neki gyümölcsöt és főzeléket.

A maradék időbenm pedig szoptassam. 7 hónaposan már csak reggel és este kapott cicit.

Azt mondta még a dokinéni, hogy tápszert nem ír fel, mert szép nagy baba, nem kell neki.

8 hónapos korától nem szopizik, nem kellett már neki.

Azóta mindent eszik, amit lehet neki ebben a korban:)

Boldog babázást:)

2009. jan. 10. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!