Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha nem akarja...

Mit csináljak ha nem akarja megenni a tápszert?

Figyelt kérdés

6 hónapos a kisfiam már csak reggel és este eszik tápszert,de mostanában a reggeli sem akar neki lecsúszni:(

Igaz most fogzik,lehet,hogy azért nem eszi?

Mit csináljak,mit adjak neki?

2009. jan. 10. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
tejpép ízesitve
2009. jan. 10. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ízesített tápszert adni neki, vagy ízesített tejpépet, de azt kanállal. Hátha bántja a cumi az ínyét.
2009. jan. 10. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak, amikor nem akarta meginni a tápszert mindig kevertem bele egy kis gyümölcs levet. Pl. 150 ml víz+50 ml őszilé, így már ízlett, egy próbát megér, ha szereti a bébi gyümölcsleveket.
2009. jan. 10. 09:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi most váltottunk tápszert a 10 hónapos babámnál és ő nem akarta elfogadni az újat,mert nincs benne annyi cukor mint a régiben.Én úgy oldottam meg,hogy egy mérőkanál tápszert vaníliás tejpéppel helyettesítettem,és egyre csökkentem a pépet és növelem a tápszert,míg el nem fogadja az újat.
2009. jan. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!