Mit csináljak ha nem akarja megenni a tápszert?
Figyelt kérdés
6 hónapos a kisfiam már csak reggel és este eszik tápszert,de mostanában a reggeli sem akar neki lecsúszni:(
Igaz most fogzik,lehet,hogy azért nem eszi?
Mit csináljak,mit adjak neki?
2009. jan. 10. 08:34
2/4 anonim 

válasza:

Próbálj meg ízesített tápszert adni neki, vagy ízesített tejpépet, de azt kanállal. Hátha bántja a cumi az ínyét.
3/4 anonim 

válasza:

Az én lányomnak, amikor nem akarta meginni a tápszert mindig kevertem bele egy kis gyümölcs levet. Pl. 150 ml víz+50 ml őszilé, így már ízlett, egy próbát megér, ha szereti a bébi gyümölcsleveket.
4/4 anonim 

válasza:

Mi most váltottunk tápszert a 10 hónapos babámnál és ő nem akarta elfogadni az újat,mert nincs benne annyi cukor mint a régiben.Én úgy oldottam meg,hogy egy mérőkanál tápszert vaníliás tejpéppel helyettesítettem,és egyre csökkentem a pépet és növelem a tápszert,míg el nem fogadja az újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!