6 hónaposom nem akarja megenni a tápszert, miért?
Hiába kezdi el hozzátáplálni, mert nem lehet egyik napról a másikra tápszer helyett csak pépet adni.
Ugyanez volt nálunk is. Én már teljesen kivoltam, hogy mi lesz így, ha nem eszik. Több dolgot is megpróbálhatsz.
1. Lehet, hogy megunta a tápszer ízét, próbálj ki többfélét. (Nálunk nem vált be, semelyiket nem kérte)
2. Védőnő tanácsolta, tegyek a tápszerbe fahéjat, vaníliás cukrot, vagy instant kakaót. (Nekem ez nem volt szimpatikus megoldás, de végső esetben bevetettem volna)
3. Próbáld meg másik szobában, másik fotelban, más testhelyzetben, tehát a szokásostól eltérő módon etetni. (Nálunk az volt az első áttörés, amikor közeli rokon meglátogatott, és megpróbálta ő a szájába adni. Annyira meglepődött, hogy elfogadta. Bár ez nem végső megoldás, de legalább evett)
4. Ez az , ami nekünk bevált: Amikor elaludt, az ölembe vettem, betettem a tápis cumisüveget a szájába, és szépen megette, sőt, olyan éhes volt már, hogy majd lenyelte a cumisüveget. :) 2 hétig kinlódtunk, mire eddig jutottunk. Ezután 1-2 hétig még álmában etettem, majd fokozatosan, visszaállt a régi rend.
Majd írd meg, sikerült -e valami.
10:23-as vagyok.
Még annyit, hogy ekkor én már 1 hónapja elkezdtem a hozzátáplálást, de még nem evett annyi pépes ételt, hogy az elég legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!