3-4 hos gyereked szeret furdeni?

Az én fiam imád fürdeni, már születésétől fogva.
Minden este már alig várja, hogy vetkőztessem, és betegyem a kiskádba.
Szerintem ez ösztönös nála :)

Mindkét lányom mindig is imádott fürödni:-)
A kicsi fél 8-kor megy. A mosógépen levetkőztetem, közben apa enged vizet a kiskádba. Eddig a féligfekvő biztonsági fürdetőn feküdt, most már a karikában ül. Játszik kicsit, majd megmosom, kiveszem és a mosógépen megtörlöm, felöltöztetem. Szobában megissza a tápit, majd megy aludni. A nagy 20.30-21 között megy fürödni, levetkőzik egyedül, beül a nagykádba, fürdik, játszik majd fél órát, aztán kiszáll, megtörlöm, felöltözik, estipuszi és megy aludni.
28 és 8 hós lányok anyukája

Nem lehet, hogy vizesen fázik?
Egyébként az én fiam majd' 3 hónapos volt, mire nem ordított a fürdetésnél, az első 3 hónap rémálom volt ebből a szempontból. Konkrétan összepisilte-összekakilta magát a fürdéstől való félelmében, emiatt csak 2-3 naponta mostuk szegényt. Ma 11 hós lesz, és alig lehet 20 perc után kiimádkozni (egyedül fürdik a nagykádban).

3 és fél hónapos fiam most már szeret fürdeni, de csak azóta amióta vettünk szivacsot és arra fektetem. Addig nem szerette, csak a vetkőztetést. Amint vízbe ért, ordított :)
Most már szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!