Tudod milyen kémiai anyagok (mérgek) vannak a mindennap használt babaápolási szereitekben? Érdekel egyáltalán?
mi is csak patikai cuccokat használunk, mégis kijött az ekcéma. mióta tejmentesen táplálkozom, nincs ekcémája a babámnak. nem csak külső hatásra jöhet ki, ez inkább egy allergiás reakció a babáknál, sokszor ételre.
nem inkább eladni szerettél volna valamit nekünk?
Nem szeretnék semmit eladni, viszont a patikai fürdető (én is ledöbbentem, mikor megtudtam) Kőolajszármazékot tartalmaz, ami eltömíti a bőr pólusait. Ami azért nagyon gáz, mert ha valaki nem érdeklődik és nem nyomozgat utána, vakon megbízik a gyógyszertári cuccokban.
Én most azon vagyok, hogy az itthon fellelhető kozmetikumokat szépen apránként lecseréljem olyanra ami nem tartalmat sodium lauryl sulfatot, prorylene glycolt, parabéneket, parfümöket stb.
Megjegyzem vannak ilyenek is a boltok polcain, csak időt kell rá szánni, h megkeresd melyik a leg"tisztább". És a legtöbb ilyen termék teljesen elérhető áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!