Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hánykor fekteted a babád most...

Hánykor fekteted a babád most hogy óraátállítás van?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam h 20helyett 19hkor fektetem.
márc. 29. 16:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Próbálkozni lehet...

Nekünk sose jött be. :)

márc. 29. 16:54
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Amikor a biológiai órája szerint fáradt lesz.

Ha nem fáradt, álmos kellően, a fejemre is állhatok, úgysem fog aludni, csak mosolyog rám és gegyerészik.

márc. 29. 16:57
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanakkor mint eddig. Én ősszel is így csináltam, 2-3 nap alatt megszokta és így ugyanakkor kel és fekszik mint előtte.
márc. 29. 17:26
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Amikor elalszik.
márc. 29. 18:01
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom korabban, nem veletlenul alszik el 20:30-kor. Mert ha rajtam mulna, nekem abszolut kenyelmesebb lenne, ha mar este 7-kor aludna…😆

Tobb szabadidom maradna es en azt mindig nagyon szeretem. De sajnos nem igy van :D

márc. 29. 18:10
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanakkor, mint szoktam. Soha egyik gyerekemnél se trükköztem, meg aggódtam, hogy mi lesz, hogy lesz. Valószínűleg pont ezért egyiknél se volt soha probléma az óraállítás.
márc. 29. 18:48
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Nekem óvodásom van, elterveztem hogy a héten majd korábban keltem fokozatosan, akkor hamarabb is el fog aludni. Nem sikerült, beteg lett, fél éjszakát nem aludt több nap is, az egyik éjjel meg gyógyszerveadás miatt kellett többször kelteni. Úgyhogy lesz ami lesz, végülis a mostani összevisszasághoz képest már mindegy is hogy hétfőn mikor keltem. Sőt már holnap, ha ma éjjel végre alszik.
márc. 29. 19:02
 8/19 A kérdező kommentje:
Lefektettem, alszik.
márc. 29. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt is elfelejtettem, hogy óraátállítás van :D én se igazítom ehhez soha az altatast, alszik, amikor alszik, majd beáll a biológiai órája szerint.
márc. 29. 21:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy lesz minden mint óra attalitas előtt

Kilenckor legkésőbb alvás.

márc. 29. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!