Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettem sütötököt, de sosem...

Vettem sütötököt, de sosem csináltam, szeretnék a fiamnak csinálni. Hogy kell?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:

vágd fel egyenlő nagy darabokra magozd ki

tegyél a rácsra v. a tepsibe fóliát tedd rá a tököt és gyújts alá 3-as fokozaton - szépen lassan süljön-

kb. másfél óra mulva készen lesz ha már teljesen puha akkor jó.

2010. nov. 10. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:

En igy szoktam kiveve a sot es a borst:

A sütőtök kalapját levágjuk, a magjait leszedjük, és az 1 kanál vajat beletesszük az üregbe, megsózzuk, borsozzuk. Rátesszük a kalapját, betesszük a mikróba, és a 5-10 perc múlva kész. (a tök nagyságától függően)

Ezutan kikaparom a belsejet egy talba es a kisfiam imadja. :)

2010. nov. 10. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
A kisfiam valamiért nem nagyon szereti sütve, de főzve imádja. Ezért én apróra vágom és pici vízben megpárolom. Kevéske főtt krumplival turmixolom, hogy picit sűrítse. A babám már húst is eszik, így nálunk már az is kerül bele. (Főtt csirke- vagy pulykamell.)
2010. nov. 10. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

3. vagyok

A párolást én azért is szeretem, mert pár perc alatt puha a tök, (közben fő a krumpli) így ez az egyik leggyorsabban elkészülő ebédünk. Időhiány esetén szuper. :-)

2010. nov. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!