Miért ilyenek az éjszakáink? Mit csináljak?! (3 hetes baba)
Nappal semmi gond a babámmal, eszik-alszik, de este 9 körül elkezd nyöszörögni és onnantól így telik az éjszakánk:
-nyekereg, nyekereg - ha mellre teszem megnyugszik, de kb. szopizik 4 percig akkor bealszik rajtam. Ha leveszem a mellemről akkor 3 percig nyugodtan alszik majd kezdi a nyekergést/tekergést újra... Még füldugóval sem tudok így aludni. Van hogy esetleg alszunk 2-3 órát egyben mindketten, de inkább az a jellemző, hogy egész éjjel ez megy. Nyekereg-mellre teszem, mert azt hiszem éhes, aztán nem szopik ill. csak pár percig és kezdi elölről.
Az is kérdés, hogyha tényleg csak 3 perceket szív akkor sosem jut a hátsó zsíros tejhez, tehát lehet, hogy rényleg éhes is?!
Mit csináljak? Költözzek el mellőle éjjelre? Lehet, hogy a tejillat a baj? Hogy érzi maga mellett egész éjjel? Ez a 4 óra alvás nagyon kevés szerintetek is??? Van még egy nagyobb gyerekem is, napközben egy percet sem tudok aludni :(((((
Még valami, amit kipróbálhatsz, a cumi. Tudom, hogy sokan óckodnak tőle, de az első 3-4 hónapban bizonyos babáknak nagyon nagy a szopásigényük, nagyobb, mint amivel az éhségüket tudják csillapítani. Talán a Te babádnak is csak a szopás élménye hiányzik és nem az evés. Ha most igényli is a cumit éjszakánként, akkor is 3-4 hónapos korában simán elhagyhatjátok, amikor csökken a szopásigény.
A tej9llattal kapcsolatban úgy gondolom, hogy az folyamatosan körülveszi a babát, akkor is, ha nem vagy ott, és inkább nyugtató, mint izgató hatása van. Szerintem nem kell elköltöznöd mellőle, ha nem akarsz.
08:59es vagyok. Infacol nekünk se vált be.
Nekem is az jutott eszembe, hogy éjjel ne keltsd fel enni, hátha ezáltal többet eszik nappal és éjszaka jobban alszik. én 4.5 hetes korától nem keltettem fel enni éjszaka, aludt amennyit aludt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!